Ea și El

Greșelile pe care le facem noi, femeile, la prima întâlnire

France, Paris, young couple outdoors, man holding flowers behind back

 

A “gestiona” corect prima întâlnire poate fi cheia unei relații de durată. Dimpotrivă, gafele pe care le facem la aceste prime întâlniri ne pot fi fatale și pot pune sub semnul întrebării o a doua întâlnire.
Haideți să vedem, așadar, cele mai serioase greșeli de care trebuie să ne ferim noi, femeile, la primele noastre întâlniri!

O primă regulă : nu vă lansați în discuții inutile! Nu are sens să povestiți cam
totul, de la început : despre voi, despre servici, despre familie, despre
problemele pe care le aveți. Iată și motivele acestui îndemn:

1. Femeia trebuie să rămână invăluită în mister!

2. Dacă mergeți la întâlnire, uitați de problemele de serviciu. Pentru asta si există întâlniri, ca să vă relaxați și să oferiți posibilitatea noilor emoții să vă copleșească. Altfel, partenerul vostru va crede că sunteți o workaholică.

3 Problemele voastre îl pot speria pe celălalt. Chiar dacă nu sunt chiar atât de numeroase și chiar atât de grave, el va crede că ăsta e doar începutul și că în timp lucrurile se vor complica.

4. Străduiți-vă să vorbiți mai puțin despre familie , la o primă întâlnire. Așa cu fiecare familie are problemele sale, acest lucru îi poate crea un disconfort noului tău curtezan. Puteți da câteva date, dar în rest este mai bine să vă interesați de cel din fața dvs, decât să-i împuiați capul cu rubedeniile voastre.

O a doua regulă : nu vă lăsați curtezanul să plătească pentru voi. Motivul este simplu : întotdeauna când iei ceva de la cineva, vei dobândi un soi de sentiment al datoriei față de acea persoană. Sau respectivul poate să creadă că sunteți o persoană interesată. In fine, dacă bărbatul insistă să plătească, în final trebuie să acceptați, doar n-o să vă încăierați în public!

Nu vă invitați acasă noul curtezan, dacă sunteți în căutarea unei relații serioase. El va crede că sunteți o ușuratică și relația nu va dura prea mult. Și asta pentru că bărbații, deși se amuză pe seama lipsei noastre de logică, sunt ei înșiși lipsiți de logică! Ei consideră că, dacă o femeie cedează de la prima întâlnire, ea sigur nu va putea fi soția lor. Pe de altă parte, dacă aceasta trage prea mult de timp, bărbatul obosește să aștepte. De aceea, toate la timpul lor.

O altă regulă de aur : nu beți niciodată la prima întâlnire. Chiar dacă, să zicem, vă place mult vinul servit, nu vă năpustiți să beți o sticlă întreagă. Altminteri, bărbatul va crede că aveți o problemă. Și-apoi, cine are nevoie de o nevastă alcoolică?!?

Nu e bine nici să mâncați prea mult! Chiar dacă mâncarea vă place, nu înfulecați chiar tot ce vi s-a pus în farfurie! Partenerul s-ar putea să creadă ca acasă n-aveți ce mânca!

Dacă partenerul vă propune să vă conducă acasă, după întâlnire, acceptați! Este, de fapt, cea mai romanică parte a întâlnirii, pentru ambele părti.

Din punct de vedere al comunicării propriu-zise, la prima întâlnire, încercați să vă abțineți de la a fi prea libertine în vorbire. Celălalt s-ar putea să creadă ca are de a face cu o femeie vulgară.
Nu vorbiți despre mâncare, dacă nu știți să gătiți, căci îl veți speria pe noul vostru partener. El va înțelege că șansele lui de a servi un borș ca la carte vor fi aproape nule și vor depinde de mama soacră sau de meniul restaurantelor.

În concluzie, sfatul cel mai prețios este următorul : purtați-vă reținut, dați-i voie bărbatului să-și manifeste inițiativa în cadrul relației. Dacă el nu vă place, încercați, discret, să-i dați de înțeles. Sarcina voastră este, de fapt, aceea de a afla cât mai multe despre noul vostru curtezan, pentru a putea decide dacă este sau nu de perspectivă relația voastră.

Sursa : mojsovet.com

surse foto: blog.doctoroz.com,  dokonalazena.cz, emozzi.com.ua, etichealthcourt.com

Uscatoare rufe