Ea și El

9 semne că te folosește ca să o uite de fapt pe Fosta..

Relațiile partenerilor noștri cu fostele iubite este lucrul care ne dă cele mai multe bătăi de cap. Dar ce poate fi mai rău, decât să-ți dai seama că, de fapt, te folosește pe tine, ca s-o uite pe Ea. În principiu, dacă aceste 9 condiții de mai jos sunt îndeplinite, ar trebui să-ti dea de gândit.

1. Nu se poate referi la ea, fără să se enerveze.
Însuși faptul că pomenește de ea în prezența ta, e un semn ca n-a uitat-o. Iar dacă e pătimaș la adresa ei – chiar și la modul negativ – înseamnă că sigur n-a uitat-o încă.

2. Au trecut deja câteva luni bune și încă nu ți-a făcut cunoștință cu familia lui. Poate că ai lui nici măcar nu știu de existența ta. Atunci când suna mama lui, el nu face nicio referire la tine. Probabil că nu faci parte din planurile lui de viitor.

3. Relația voastră este lipsită de romantism
Aveți ai mult o relație fizică, decât emoțională? E un semn clar ca sentimentele sunt în altă parte. Sexul este , pentru el, doar o modalitate de a uita de sine.

4. Nu-și face planuri de viitor cu tine
Desigur, nu se așteaptă nimeni ca el să cadă imediat în genunchi și să-ți întindă inelul de logodnă, dar din discuțiile voastre ar trebui să rezulte că nu are de gând să o termine cu tine chiar de luna viitoare. Ar trebui să-și facă, cu tine, macar planuri de vacanță, dacă nu de viață.

5. Este prea grăbit, in relație
Abia v-ați cunoscut și deja vrea să petreceți o noapte împreună? Îți scrie non-stop și ar vrea să vă vedeți zilnic? Nu-i rău, dar poate că nu e si cer. Poate doar vrea să se convingă pe el însuși că e fericit. E posibil s-o facă chiar și numai în ciuda Fostei.

6. Simți că, in permanență, esti comparată cu Fosta
Poate că nu o face cu voce tare, dar tu simți asta. Poate că nu faci chiar ceea ce ar fi făcut ea, in această situație, iar el îți sugerează asta și tu deduci că se referă la ea. Dacă simti ca el ar vrea să te transforme în Ea, înseamnă că așa și este.

7. Prietenii lui sunt mirați că merge la întâlniri
Dacă prietenii săi se îndoiesc în relația voastră, este pentru că ei știu ceva ce tu nu știi. Poate că până mai ieri li se plangea ce dor îi e de Fosta..

8. A avut o despărțire dificilă
A fost, cumva, părăsit? Au fost împreună foarte mulți ani? Dacă nu au trecut decât câtevaa săptămâni , iar el îți spune că deja a uitat-o, sigur nu e adevărat.

9. Te cinfundă cu Ea
Pesemne se gândește foarte mult la Ea și uită că lăngă el ești acum tu. Uneori te strigă cu numele ei, alteori face confuzii : isi amintește că îți place ceaiul verde, deși îl detești, sau îți cumpără lucruri violet, deși ție îți place roșul.

soulpost.ru

Sursa foto: cosmo.ru