Ea și El

Cele 5 secrete ale unei femei pe care bărbații nu o vor părăsi niciodată

Există 7 secrete surprinzătoare ale femeilor care, asemeni unui magnet, îi atrag pe bărbați, indiferent de vârsta acestor femei, de aspectul exterior sau de alte criterii banale. 

Deși oare un paradox, bărbații pleacă , de multe ori, nu la femei mai tinere, mai sexy sau mai bune bucătărese. Puneți-vă un afiș mare, în dormitor sau chiar în sufragerie, pe care scrieți cu litere de-o șchioapă : 

BARBAȚII NU PLEACĂ NICIODATĂ DE LÂNGĂ O FEMEIE INTERESANTĂ! 

Da, de acord, noțiunea de “interesantă” este extrem de vastă și, firește, are și ea excepțiile sale. Dar un lucru e cert : bărbații sunt capabili să le părăsească chiar și pe femeile pe care le iubesc, dacă în timp și-au pierdut interesul în acestea. Barbații sunt niște entități curioase. Le place sa vâneze femei, mai ales pe cele care împrăștie în jurul lor o boare de valoare. 

Iată 5 semnalmente ale unei “femei interesante”. Verificați-vă, le aveți? 

Femeia inteligentă și care știe să scoată acest lucru în evidență

   Au trecut vremurile acelea în care femeile stătesau spășite în umbra bărbaților. Acum au și ele voie să vorbească. Și asta nu înseamnă că trebuie să le fluture bărbaților pe la nas teancul de diplome primite pe la diferite facultăți, cursuri, specializări  și traininguri , și nici nu înseamnă să facă mereu pe deșteapta, încercând să demonstreze că ea are mereu dreptate. Ci să-i demonstreze partenerului său, in dialogurile lor tete-a-tete, cât de  profundă este, cat de înțeleaptă, fără insă s-o facă fățiș, pentru a nu-l speria. Se știe, bărbații nu se dau în vant după femei mai deștepte decât ei! 

Femeia care gasește satisfacții în viață de una singură

Dacă v-ați antrenat mult timp încrederea în sine, profitați de acest lucru. Aveți diferite succese la activ? Bărbatul trebuie să le cunoască. Barbaților le plac femeile puternice, femeile stăpâne pe ele. Ei trec nepăsători pe lângă femeile rușinoase. 

Femeia care luptă pentru propriile interese

Tu și bărbatul nu sunteți două simple boabe de mazăre in aceeași păstaie. El poate fi un excelent jucător de golf,   iar tu…nu! Dar, cum se face că sunteți, totuși, foarte buni prieteni și amanți perfecți? Pentru că bărbatul se bucură când femeia are proprille preocupări și nu stă toată ziua pe capul lui, să-l pândească ce face. 

Femeia care știe să primească și să adreseze complimente

Foarte multe femeie se jenează să primească complimente. Că sunt frumoase, atragătoare, deștepte. Iar barbații se fâstâcesc, pentru ca ei se bucură să primească o reacție la complimentele lor și se întristează cand ea nu apare. Învațați-vă să peimiți cu bucurie vorbele frumoase care vi se spun si , la rândul vostru, adresati-le și voi bărbaților vorbe frumoase. Chiar și celui mai chel și  burtos bărbat îi place să audă un cuvânt admirativ la  adresa sa! 

Femeia care este preocupată de fiecare fațetă a sa

Cand constatăm o anume fațetă in profilul nostru, pierdem echilibrul în ceea ce înseamnă “să fii femeie”. Fiecare fațetă a noastră este importantă pentru bărbați. Și cea pe care o vede, și cea pe care o simte. Diamantul, oricât de frumos as fi, are o multitudine de fațete. Ajutați-i pe bărbați să vă descopere fațetele ascunse și nu încetați niciodată să-i uimiți. Interesul reciproc trebuie să devină flacăra care sa aprindă constant iubirea voastră. 

Sursa : cosmo.ru