Ea și El

Ai nevoie de curaj pentru a nu mai ascunde adevărul pe care inima ți-l șoptește

tristete

Cele mai mari greșeli ale tale dau contur vieții. Trebuie să ai inima ruptă în 1000 de bucăți înainte de a întâlni iubirea vieții tale.

Când ai fost îndrăgostită ai făcut, cu siguranță și greșeli. Ai făcut alegeri în funcție de nevoile sufletului tău, fără să realizezi că vor fi cele mai grele lecții pe care le vei învăța vreodată.

Dar nu trebuie să te simți descurajată. Toată lumea greșeșete. Chiar dacă doare, poți depăși momentul. Întotdeauna se află o lumină la capătul tunelului.

Este important să înțelegi că unele greșeli sunt o parte inevitabilă a vieții. În loc să le aloci emoții negative, încearcă să vezi lumina din aceste experiențe. Oricât de neagră pare a fi o situație, cu siguranță are și o latură pozitivă, chiar dacă este bine ascunsă. Trebuie să o descoperi pentru a putea crește.

Emoțiile te fac să iei decizii greșite uneori. Cauți compania unor persoane fără să realizezi că iubirea vine din cu totul altă direcție, din alte tipuri de experiențe. Unele grele, dar importante lecții de viață.

Toate lucrurile bune se obțin greu. Găsirea partenerului ideal este un lucru important. Cel mai adesea este nevoie de mai multe încercări pentru a ajunge la cel pe care il căutai. Iar această căutare poate fi dureroasă.

Dar suferința te ajută să te descoperi și să te dezvolți ca persoană. Te poate trezi la viață. Te ajută să trăiești în prezent și să vezi greșelile pe care le-ai făcut. Și să descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață și cum îți dorești să fii tratată într-o relație. De cele mai multe ori aceste descoperiri le faci când ești cu sufletul sfâșiat.

Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să continui o relație căreia trebuia să îi pun capăt 1 minut mai târziu după ce a început sau chiar înainte. Dar nu ai făcut lucrul acesta. Nu pentru că nu îți este menit să iubești și să fii iubită, ci pentru că astfel nu ai fi știut ce înseamnă iubirea cu adevărat. Să descoperi iubirea trebuie să cunoști deziluzia, trădarea.

Este alegerea ta să pui punct unei relații nesănătoase. Întotdeauna. Mai devreme sau mai târziu greșelile se vor termina. Ai nevoie însă, de provocări pentru a-ți construi imaginea și credința despre iubire; pentru a înțelege ce a fost greșit și să descoperi ce înseamnă, cu adevărat, să iubești.

Acest lucru nu se întâmplă însă peste noapte. Ai nevoie de timp pentru a-ți face curaj să nu mai ascunzi adevărul pe care inima ți-l șoptește.

Sursa: positivethingsonly.com