Ea și El

Vrei să vezi dacă ai un soț egoist? Iată “semnalmentele” ! 

     

Să-ți împarți viața cu un soț egoist este un adevărat coșmar. Ai sentimentul că tu duci tot greul și că te zbați de una singură. Un bărbat egoist se gandește numai la el și nu-i pasă de ceea ce simți tu, este leneș, imatur și focusat pe sine însuși. 

1. El vrea să domine

Una este să trăiești alături de un mascul – alfa, care ia toate greutățile asupra sa, care știe ce vrea și va obține și alta e să trăiești alături de un bărbat egoist, care încearcă să se ridice pe spinarea ta și care se considera priorotatea nr.1 in relație. El nu te consideră importantă, nu e dispus la compromisuri, părerea ta nu contează pentru el, ne aivorbind de necesitățile și dorințele tale. 

Un bărbat egoist îți distruge stima de sine și sănătatea psihică. 

2. Nu-și asumă niciodată responsabilități. 

El nu răspunde pentru vorbele și faptele sale. Vinovată vei fi mereu tu

. Va face ca totul să pară că tu ai provocat ceva anume sau El va fi mereu cel bun, iar tu – cea rea. Pentru el este important să abină mereu dreptate, iar relația voastră nu contează. 

3. I se fâlfâie de ceea ce-ți dorești, în viața intimă

Nici măcar nu încearcă să te satisfacă, pentru el este importantă plâcerea personală. Îți ignoră dorințele și te obligă să faci dragoste chiar și când nu ai chef. 

4. Nu dă nici doi bani pe interesele tale. 

Nu e nimic neobișnuit în a avea interese diferite. Însă dacă nici măcar nu-l interesează ce anume te pasionează pe tine, asta se numește egoism. 

5. Nu-ți respectă timpul

Întârzie des, anulează sau mută întâlnirile stabilite cu tine, ca și cum tu n-ai altceva mai bun de făcut decât să stai la dispoziția lui. El crede că tu ești mereu accesibilă, în timp ce el nu are niciodată timp de tine. 

6. Este sigur pe sine, în ceea ce te privește

El crede cu tărie că tu îi vei ramâne mereu alături, că n-ai încotro. De aceea nici măcar nu se străduiește să te păstreze. 

7. Nu dă nici doi bani pe prietenii tăi și pe rudele tale

Desigur că nu e obligat să-i iubească, însă fiind oameni importanți pentru tine, trebuie să le acorde respect. Dacă îți arată în permanență cât de mult îi antipatizează, în schimb îți pretinde să petreci timp în anturajul lui, asta se numește egoism. 

8. Se poarta cu tine ca și cu o slugă. 

    Dacă lucrați amândoi, iar atunci când veniți acasă, așteaptă mereu să aibă mâncare caldă în farfurie și curățenie deplină în jur, avem de a face nu numai cu egoism, ci și cu discriminare. 

Sursa : soulpost.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate