Ea și El

Un mit : povestea de iubire dintre Sophia Loren şi Cary Grant. 

 

Poveștile de dragoste ale marilor vedete internationale fascineaza pe oricine. Le vedem pe micul și marele ecran sau pe marile scene ale lumii, le considerăm zeități, insa și ele sunt  , de fapt, oameni ca și noi. Iar biografiile lor ascund întâmplări firești, de viața, însă, pentru că sunt trăite de astfel de somități, ele capătă valențe de roman. 

În vârstă de 86 de ani, Sophia Loren a declarat că nu a fost niciodată cerută în căsătorie de Cary Grant, aşa cum s-a zvonit multă vreme la Hollywood.

“Cary Grant era un bărbat foarte atrăgător şi un actor minunat, dar nu m-a cerut niciodată în căsătorie”, a spus Sophia Loren.

În momentul în care filmau împreună ea nu avea decât 21 de ani, în timp ce actorul american avea 52 de ani. Actriţa a explicat că în acea perioadă era mult prea tânără pentru a avea idei clare despre relaţii şi dragoste.

Carey Grant era pe atunci căsătorit cu cea de-a treia soţie şi i-a făcut avansuri insistente pentru ca ea să îi devină amantă, însă nu a cerut-o în căsătorie.

Sophia Loren avea să se căsătorească cu Carlo Ponti, îndrăgostit nebuneşte de ea şi cu 22 de ani în vârstă, dar a continuat să rămână prietenă cu Cary Grant, cei doi vorbind la telefon şi trimiţându-şi scrisori.

Sophia Loren, care se întoarce pe marile ecrane după 10 ani de pauză, într-un film regizat de fiul ei, a vorbit despre viaţa sa şi despre regrete:

“Este foarte greu să spun că nu am niciun fel de regrete. În viaţă am avut parte de multe experienţe, dar am încercat să trăiesc fără regrete”, a spus Sophia Loren.

“Am reuşit să am o viaţă liniştită. Am tot ceea ce mi-aş fi putut dori: o familie minunată, cu copii şi nepoţi extraordinari. Singurul lucru pe care îl regret este că nu m-am căsătorit în rochie de mireasă. Era visul vieţii mele, pe care încă îl port în suflet”, a spus ea.

Sursa foto : theguardian.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.