Ea și El

Mori sau nu mori?

Dragele mele fete şi mai puţin fete, vă rog nu insistaţi: nu vă pot da numărul meu de telefon, nici adresa personală de mail! Asta ar mai lipsi, să mă trezesc cu o ploaie de sms-uri şi mesaje care să-mi inunde telefonul şi căsuţa poştală! Şi nu doar asta ar fi problema, că doar vedeţi că mă strofoc să vă răspund tuturor (da, măi, ştiu că nu se spune „la toate”, v-am zis că-s intelectuală!), dar bag mâna-n foc că m-aş trezi şi cu telefoane de la bărbaţi macho care şi-ar închipui că l-au prins pe Dumnezeu de picior! Şi dacă mă uit în oglindă, să spun drept, poate un picior nu, dar sigur măcar un degeţel…
Dar să purcedem la mesajele săptămânii:
Cătălina mă-ntreabă: „Draga Nuti, cum cuceresti un barbat care poate sa aiba cam orice femeie pt ca e frumos si plin de bani, dar tu esti o fata normala (adik nici urata, dar nici Adriana Lima) dar cu un temperament bun (asa mi se spune)? Am 23, el e putin mai mare”.
Cătălino, am şi eu nişte întrebări: Dar de ce să-l cucereşti? Doar pentru că e frumos şi plin de bani? Ai făcut, aşa, un pariu cu tine? Sau poate cu altcineva! Uite, fac şi eu unul, fără să te cunosc: este că nu eşti îndrăgostită de el? Că, dacă erai, altfel se punea problema! Hai s-o lămurim întâi pe asta, vrei? Şi dacă simţi că MORI fără el, atunci, ok, te-nvăţ cum să faci!
Teo: „Mi-ar face multa placere sa vad articole scrise de catre tine si nu doar raspunsuri la intrebari. Cred ca ar fi super. Pana atunci, keep up with the good work!”
Hai, te pup! Mersi frumos. Să ştii că nimănui nu-i strică o încurajare… Cât despre articole… Hm! Nu depinde numai de mine… Scrie şi tu pe adresa de Contact, dacă e cazul organizează un miting cu „WE WANT NUTZI!”, ar fi o chestie…

Sursă imagine reprezentativă: wallpapersxl.com

Uscatoare rufe