Ea și El

Păcat de mașină! Dar…trădarea costă! ( sugestie “nevinovată”…pentru soțiile înșelate!)

 

….Și câți bărbați nu au căzut în acest păcat! În orășelul Kent-Town, suburbie a metropolei australiene Adelaide, o domnișoară cuprinsă de furie, și-a pedepsit iubitul necredincios, răzbunându-se asupra mașinii sale. Nimic original, veți spune!

Martorii oculari au povestit că, foarte aproape de un Mercedes-Benz S63 AMG Coupe (al cărui cost depășește 400 000 E) s-a oprit un mic automobil Mercedes G Wagon din care a ieșit o domnișoară la vreo 20 de ani, cu un flacon de vopsea in mână.

Cu un calm imperturbabil, ea a început să “deseneze” cuvinte nu tocmai ortodoxe pe mașina celui care, se pare, o supărase foarte tare.

Nu se știe exact ce anume se întâmplase între cei doi, însă din conținutul inscrisurilor nu e greu să-ți dai seama . Pe mașina scumpă a rămas scris : “ Mincinosule!”, “Gunoiule!” “Curvă masculină! “ etc

Epuizându-și talentul artistic, duduia a luat o bâtă de baseball și a continuat “execuția”, făcând țăndări toate geamurile mașinii. Apoi s-a urcat în a sa și a plecat, în tromba.

Concluzia e una : Bărbați! Țineți-vă în frâu “armăsarul”! Nu riscați, căci veți deveni victimele unor astfel de răzbunări! Măcar luați niște măsuri de prevedere, nu lăsați lucrurile să scape de sub control!

Sursa : www.dailymail.co.uk