Copii și tineri

„Vitrega şi Voiosul”, spectacol împotriva plictiselii

Fetiţa mea a venit de la grădiniţă şi mi-a spus că a văzut un spectacol de teatru la care s-a plictisit. Am fost curioasă şi eu să aflu ce a făcut-o să caşte. Răspunsul a fost dezarmant: “Ştiam povestea”.

VoiosulUite aşa, dragi mămici, m-am gândit la copiii cu vârste cuprinse între patru şi zece ani, care se plictisesc când stau pe scăunele şi privesc la teatru întâmplări pe care le cunosc deja. Şi mi-a venit ideea să realizez un spectacol interactiv, în care copiii să fie parte din poveste, să participe activ şi să decidă chiar ei finalul. Ce satisfacţie mai mare pot avea decât să învingă un personaj negativ cu isteţimea lor? Ce i-ar putea bucura mai mult ştiind că personajul pozitiv a fost salvat datorită curajului lor? Cred că şi nouă, mămicilor, ne-ar plăcea să facem parte din anumite poveşti, nu?

“Vitrega şi Voiosul” este prima producţie Nouria Entertainment pe care o propunem copiilor dornici să înveţe lucruri noi şi să se distreze la grădiniţă, la şcoală, în săli de spectacole, la evenimente de firmă sau chiar la ei acasă. Trebuie doar să ne căutaţi pe pagina noastră www.facebook.com/nouriaentertainment şi vom aduce antidotul plictiselii la cei mici.

Vitrega