Băbești Sănătate

Picioarele catifelate… ale babelor!

Nu-i așa că visați cu toatele la picioare catifelate? Sa vi le atingeți de El, în așternut, și să nu aibă senzația de șmirghel, ci de fâlfâirea unei aripi de pasăre?
Iată că babele, cu sfaturile lor..”băbești”, ne ajută să rezolvam problema fără a „accesa” centrele de cosmetică! Nu aveți nevoie decât de 4-5 litri de apă și de 3 linguri din banalul bicarbonat de sodiu alimentar! Și, firește, de tălpile voastre aspre și inestetice!?
Dizolvați bicarbonatul de sodiu în apa fierbinte și țineți picioarele cca 20 de minute în această soluție. Apoi frecați-vă  bine tălpile, de preferat cu o piatră ponce sau o perie adecvată,  ungeți-le cu o cremă, puneți-vă niște șosete groase de lână și stați așa câteva ore. Efectul se va vedea imediat!
Dar nu vă culcați pe o ureche! Repetați procedura zilnic, timp de o săptămână,apoi faceți o săptămână de pauză și reluați. Ciclul trebuie repetat de trei ori.
După ce veți încheia procedura, veți obține efectul dorit : niște picioare moi și catifelate! Adică așa cum le meritați!

Foto: skidkaok24.ru