Sănătate

Un fost vicepreședinte PFIZER face un anunț cutremurător : “ Nu există nicio necesitate a acestui vaccin anti-COVID! Pandemia este, de fapt, terminată! “ 

 

Medicul Mike Yeadon este fost vicepresedinte Pfizer și cercetător științific principal în materie de alergie și boli respiratorii, a declarat că această goană după vaccinul universal,  poartă în ea ceva malefic, împotriva  medicul este dispus să lupte energic. 

În timp ce Compania farmaceutică Pfizer a ajuns pe prima pagină a tuturor ziarelor, în urma anunțului privind scoaterea pe piață a vaccinului anti-COVID 19, fostul vicepreședinte al Companiei a negat categoric necesitatea oricărui astfel de vaccin, îndreptat chipurile spre a pune capăt pandemiei. 

Într-un articol recent, publicat de doctorul Mike Yeadon, care și-a petrecut peste 30 de ani coordonând cercetări de elaborare a unor medicamente impotriva alergiilor și problemelor respiratorii, în diferite companii farmaceutice ale lumii ( a ieșit la pensie de la Pfizer, având cel mai înalt grad științific) , eminentul cercetător a declarat : 

“ Nu există nicio necesitate a unui vaccin, pentru a scăpa de pandemie. N-am mai auzit niciodată o prostie mai mare decât asta! Nu veți vaccina niciodată oameni care nu prezintă niciun risc de a contacta boala respectivă. Și e un nonsens să vaccinezi milioane de oameni sănătoși , cu un vaccin care nu a fost riguros testat pe oameni” . 

Restul articolului îl puteți citi aici : https://www.lifesitenews.com/news/former-pfizer-vp-no-need-for-vaccines-the-pandemic-is-effectively-over