Show TV

Două artiste de 10 din Suedia se vor produce sâmbătă, la “Femei de 10, Bărbați de 10” 

    

   Cei ce se vor afla sâmbătă, la ora 15, în fața televizoarelor programate pe TVR2, vor avea șansa unui rendez-vous cu două vedete suedeze. Ceea ce le leagă este țara de obârșie : amândouă sunt românce și au reușit, grație talentului si ambiției lor – asezonate cu oleacă de șansă – să devină celebre, în țara lor de adopție!

Mai mult, artista  Dana Dragomir a devenit “Regina naiului,  în Suedia”, aflându-se în nenumărate rânduri, în fruntea topurilor muzicale internaționale. Performanța pentru care mulți o invidiază, rămâne însă colaborarea cu faimosul grup ABBA! Contactată de colega noastră, Elena Cristescu, Dana Dragomir vă invită ea însăși să urmăriți sâmbătă, “Femei de 10, bărbați de 10”! Mai ales că va veni însoțită de naiul său fermecat!

 

Nici Amelia Ursache nu se lasă mai prejos : absolventă a Secției de design vestimentar a Universității de Artă din București, Amelia i-a cucerit pe suedezi nu numai cu farmecul său, ci și cu talentul artistic! Ea a devenit unul dintre cei mai apreciați designeri din Stokholm! Evident, o mini-prezentare de modă o va însoți pe Amelia, în platoul emisiunii :