Show TV Topul faptelor bune

Vrei să câștigi 100 de euro? – Ediția 27.10.2018

Manuela Prajea este profesoară de matematică de mai bine de 28 de ani. În 2016 a fost inclusă în topul celor mai buni 50 de profesori din lume, în cadrul Global Teacher Prize, una dintre cele mai importante competiţii internaţionale din educaţie, fiind singurul profesor român care a primit până acum această distincţie. De două luni de zile însă, Manuela Prajea a plecat în SUA, la un liceu în Charlotte, Carolina de Nord, după ce alături de elevii români a câştigat peste 600 de distincţii internaţionale, naţionale sau judeţene.

Andrei Abrudan este medic rezident pe chirurgie generală anul trei în Cluj-Napoca.

A făcut internship-uri și ca observer în US. Toată viața i-a plăcut să ajute oamenii, de aceea a ales acestă meserie. Simte că i se potrivește ca o mănușă. Din 2017 a început să facă voluntariat medical internațional. Prima dată a fost în Irak. apoi în Nepal.

Luca Valentin

Pasiunea pentru Flair a descoperit-o la 17 ani și de atunci tot exersează. Era mic când a văzut pentru prima oara filmul Cocktail cu Tom Cruise. Așa a început totul, a văzut filmul și apoi a încercat să facă cursuri și traininguri pentru a se perfecționa în domeniul acesta.

Acum este campionul mondial la “flair – bartending”. Flair bar este atat sport cât și artă pentru Valentin. Exersează 4 ore pe zi pentru a se prezenta la acest nivel.

Radu Dinulescu

Este regizor artistic de talie internațională. A văzut jumătate de lume și a avut proiecte dintre cele mai inedite. Imaginația debordantă și spiritul vizionar i-au adus, printre altele, premiul criticii la Festivalul Teatrului de la Avignon, in 2007. Este primul român care a obținut acest premiu.

Inovează în permanență, așa că a inventat  teatrul 3D stereoscopic, în care spectacolele se văd ca la cinema, cu ochelari 3D.

Acum aduce în România conceptul de teatru-circ. Un român care face cinste culturii și nației noastre.

Maria Holtzhauser

La vârsta de 3 ani a fost trimisă la orfelinat. Ca adult, a trecut prin experiența unei boli necruțătoare și, deși i se mai dăduseră doua luni de trăit, a învins boala.

Acum își dedică viața într-ajutorării semenilor. Şi-a transformat casa într-un depozit. Asta deși trăiește, împreună cu soțul ei, într-o garsonieră din București, iar venitul lunar total al este de aproape 1.200 lei.

Cu toate acestea trimite prin poștă cutii cu ajutoare familiilor sărace din România. Zi de zi.

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • …Felicitări pentru emisiunea pe care o realizați!!! Personalități din domenii diferite,modele de viață care ne impresionează prin acțiuni si fapte de viață…Așteptăm fiecare emisiune cu nerăbdare…Succes!!!…

Uscatoare rufe