Show TV

Nenorocirea care încape într-o carte

            

     De obicei, dialogurile cu invitații emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10” au loc pe canapea. Câte unul, câte doi, uneori câte 7, ei se înghesuie pe aceasta, iar Marina își începe tirul de întrebări.  Prezența bruscă,  în mijlocul scenei, la început de nou subiect, a unui scaun,  sugerează o poveste tristă. Când Marina va lua loc pe scaunul de pe scenă, este clar că invitatul emisiunii este cineva, care nu poate lua loc pe canapea. Iar dacă sunteți telespectatori fideli, probabil ca veti bănui și de ce…

Dar dincolo de o poveste care va emoționa până la lacrimi, unul din subiectele noastre de sâmbătă va fi despre o despre o carte. O carte pe care, daca o deschizi, nu o mai lasi din mana. Nu e fictiune, nu e roman de capă si spadă,  si nici de aventuri. Si nici nu e un “sirop” despre iubiri furtunoase. Ci este despre viață. Despre cum ți se poate ea schimba, intr-o secundă. Este un roman autobiografic, scris de o tânără care a vazut moartea cu ochii si care a reusit s-o pună pe fugă. De la ea ne vom încărca toti cu energie si speranță, pentru încă 100 de ani de aici înainte. 

Andreea Lichi  este tânără frumoasă, cu toate datele ce compun acest atribut ; nu are decât 20 de ani și mulți înainte, încremeniți însă în scaunul rulant , la care a condamnat-o un stupid accident de mașină, petrecut cu ani în urmă… Răspunzând provocării colegei noastre Liana Damian, Andreea ne invită ea însăși să-i urmărim, sâmbătă,  povestea : 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.