Sănătate

5 motive pentru care e bine să faceți pipi sub duș

Cu siguranță, ati deschis acest articol pentru că titlul v-a atras atenția.
Așadar, prima întrebare : faceți parte dintre acei oameni, cărora le place să se ușureze atunci când fac duș? Atunci veți fi fericiți să aflați cateva lucruri pe care nu le-ați stiut, cu privire la acest gest intim, aparent rușinos!

1. Foarte multă lume face asta!

O publicație celebră pentru femei a facut un sondaj de opinie, la care au luat parte 1000 de reprezentante ale sexului frumos. A rezultat ca 75 la sută obișnuiesc să facă pipi, în timp ce fac duș. Și nu e niciun motiv de rușinare: doar sunteți singure, atunci când faceți duș, nu?

2. Astfel, baia va fi mai curată!

De fiecare dată, putem spune că e o mică contribuție la curătenia băii. Caci astfel toaleta se menține mai mult timp curată. Nu v-ați gândit la asta, nu?

3. Vă va ajuta să scapați de ciuperca piciorului!

Da! Este cât se poate de adevărat! Urina are un efect anti-ciupercă, datorită conținutului său de acid. De fapt, urina este în general, un mediu steril, care preîntâmpină transpirația și infecțiile fungice.

4. Vă simțiți rebele!

Probabil că multora dintre noi le vine câteodată să facă căte o prostie, să incalce reguli și norme. Dacă purtați piercing și v-ați făcut un tuatuaj, mai are oare vreo importanță că vă ușurați sub duș? Senzația este, oricum, extrem de plăcută!

5. Protejați astfel mediul înconjurător

De fiecare dată când tragem apa, de la 1,5 până la 3 litri se duc pe apa sâmbetei, iar la closetele vechi, cantitatea este și mai mare. Așa că, iată, faceți economii însemnate și, in plus protejați mediul înconjurător!

Sursa: tutkryto.ru