Femei de 10

Viața plină de surprize a Prințesei Diana

lady Di

A fost și va rămâne, fără îndoială cea mai iubită prințesă a tuturor timpurilor. Iată câteva lucruri pe care, cu siguranță nu le știai despre Lady Di:

  1. Și-a dorit să devină balerină, dar era prea înaltă. Deși începuse să studieze a fost nevoită să întrerupă din cauza înălțimii. Profesoara de balet a declarat: ”Avea dansul în sânge. Se vedea după bucuria cu care se dedica acestei activități. Îi plăcea libertatea pe care i-o oferea dansul.”
  2. Lady DianaA lucrat ca bonă și profesoară. Înainte de a-l cunoaște pe Prințul Charles, Prințesa Diana a avut numeroase slujbe, printre care cea de bonă, educatoare și profesoară, plătită cu doar 5$/oră.
  3. A fost prima mireasă regală care a avut o slujbă plătită. Iar ducesa de Cambridge, prima mireasă a familiei regale cu diplomă universitară.
  4. S-a întâlnit doar de 12 ori cu Prințul Charles, înainte de a se căsători. Pe atunci, Diana avea 19 ani iar Charles 32.
  5. Rochia ei de mireasă a reprezentat un record: 10.000 perle, trenă de 8 metri, una dintre cele mai lungi trene din istoria familiei regale.
  6. Stilul său de a se ocupa de educația copiilor a fost total neconvențional pentru o familie regală. A încercat să își crească cei doi fii cât mai ”normal” posibil: s-a asigurat că cei 2 vor experimenta lucruri firești precum: mersul la cinematograf, un prânz la McDonald sau joacă într-un parc de distracții.
  7. ABBA era trupa ei preferată. Ducesa de Cambridge și Prințul William au onorat memoria prințesei Diana într-un mod subtil și emoționant: la nunta lor din 2011 invitații au ascultat câteva dintre piesele întrăgitei trupe.