Bărbați de 10 Declarație de dragoste Femei de 10

Declaraţie de dragoste

(parodii)

LIVIU DRAGNEA

Te iubesc, sunt obsedat de tine. Astă-noapte am am visat că ne aflam amândoi într-o cabină de vot. Tu țineai delicat buletinul de vot, iar eu aplicam apăsat ștampila pe el. Aș mai fi repetat de multe ori operația, dar m-am trezit.

Trebuie să mă iubești și tu. Nu te poți opune, am o majoritate parlamentară care mă susține. Pot să cer și avizul Curții Constituționale a României.

Sper că nu-l preferi pe bărbatul înalt de la Cotroceni. Uită-te bine la el, nu are mustață. Și nu are nici temperamentul meu.

Pot să te fac ministru, dacă asta îți dorești. Prim-ministru – nu, am mai încercat cu o femeie și nu mi-a ieșit. Dar ministru, oricând. De exemplu ministru al relațiilor Guvernului cu președintele partidului de guvernământ.

Pot să te iau într-o călătorie în Statele Unite. I-am și vorbit lui Donald Trump despre tine. A fost încântat. Am și o poză cu el, în care îl poți vedea surâzând.  Era exact momentul în care te evocasem.

Iar dacă toate aceste oferte nu te atrag, pot să fac ceva și mai și pentru tine: să-ți măresc de pe acum pensia pe care o vei avea cândva, cu 20 de lei. Sau să te scutesc de taxa pe stâlp.

Am o singură rugăminte: nu mai participa la mitingurile astea antiguvernamentale cu sute de mii de participanți! De câteva ori a trebuit să mă sui pe clădirea Guvernului și să te caut cu binoclul în mulțime. Te-am văzut, dar n-am reușit să mă fac auzit, era un adevărat vacarm. M-am bucurat că purtai ca pe un stindard, deasupra capului, un manechin de carton cu chipul meu. Probabil ai început să simți și tu ceva pentru mine. Dar nu înțeleg de ce personajul pe care îl agitai cu entuziasm era îmbrăcat în haine vărgate. Voiai să-mi dai de înțeles că nu trebuie decât să mă schimb în pijama ca să mă primești în pat la tine?

Mă pot îmbrăca și așa, dar numai dacă-mi promiți că nu-mi pui și cătușe, din acelea care se pot cumpăra de la sex-shop-uri pentru sado-masochiști. S-ar putea interpreta cu totul altfel, știi cum sunt ziariștii, ar fi în stare să presupună că vin de la o întâlnire cu Laura Codruța Kovesi.

N-o iubesc deloc pe femeia asta. Numai tu contezi pentru mine. Te implor, acceptă-mă! Renunț la orice orgoliu. Nu vreau decât să stau prin preajma ta și să mă mângâi. Poți să-mi pui și o zgardă și să mă consideri cățelușul tău. Numai să nu mă duci la mitinguri.

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.