Femei de 10

Lavinia Pârva: „Bărbatul trebuie să fie responsabil, puternic și să aibă mult umor.”

„Mi-e frică, mi-e frică să dorm singurică, te rog nu pleca” și nu a plecat, mai mult, a ajuns una dintre cele mai îndrăgite tinere artiste. Originară din Timișoara, Lavinia Pârva este una dintre cântărețele care s-au remarcat repede, datorită talentului și frumuseții ei. După absolvirea Liceului Anghel Saligny din orașul natal, a urmat cursurile de Management și Marketing din cadrul Facultății Româno-Americane. Pentru o perioadă, a cochetat cu modelling-ul, prezentând colecțiile mai multor case de modă. Așa că, la începutul aniilor 2000, artista a devenit Miss Timișoara, apoi Miss Litoral. LaviniaÎnsă cum prima dragoste, muzica, nu se uită niciodată, Lavinia a renunțat la modă în favoarea artei. Astfel, în anul 2003, împreună cu Doinița Veleanu, a pus bazele trupei Spicy. Două tinere focoase care aveau o singură frică: „să dorm singurică”. Hit-ul „Mi-e frică” a făcut furori, aducându-le faima celor două. Au urmat şi alte melodii de succes, precum „ Chipul tău” și „Aroma dragostei”. În anul 2005, trupa s-a destrămat, dar bruneta și-a continuat cariera solo. „ Doar eu” sau „Dragoste în secret” sunt două dintre melodiile care au urmat, în noua ei carieră. După ce ne-a prezentat o lume plină de… „Povești cu zâne”, în prezent, artista ne îmbie să gustăm din aroma dragostei, „Aroma del amor” fiind cel mai recent single al ei. Și pentru că vrea să împărtășească celor mici experiența acumulată până acum, tânăra a deschis o școală de muzică: New Talents by Lavinia. O fată ambițioasă, talentată și mereu cu zâmbetul pe buze, Lavinia Pârva se face repede îndrăgită de cei din jur. În timp ce unele femei o invidiază, bărbații sunt vrăjiți de frumusețea ei. Dacă acum câțiva ani câștiga titlul de miss, acum noi îi oferim un alt trofeu, acela de femeie de 10.

Alina Anghel: Înainte de-a face parte din trupa Spicy, ai fost model. Ai câștigat și câteva concursuri. Cum a început povestea ta în lumea modei? Cine te-a remarcat?

LaviniaLavinia Pârva: Îmi aduc aminte că încă de la vârsta de 14 ani, părinții mei, în special tata, mă duceau la toate concursurile de Miss și muzică, organizate în orașul meu natal – Timișoara. Într-adevăr am și câștigat câteva titluri de Miss (Miss Litoral, Miss Timișoara, etc.). Îmi amintesc cu plăcere de momentele cînd mergeam cu părinții mei la toate concursurile de muzică, ei având încredere în talentul meu, de aceea tot ceea ce sunt eu astăzi, le datorez lor.

A.A.: Dintre toate piesele tale care îți este cea mai dragă și de ce?

L.P.: Mi-e foarte greu să aleg o singură piesă, fiindu-mi extrem de dragi toate, dar vă recomand Äroma del Amor, cel mai recent single.

A.A.: Ai o școală de muzică pentru copii. De ce ai ales să deschizi această școală?

LaviniaL.P.: Școala studio de dezvoltare artistică New Talents by Lavinia, a luat naștere în clipa în care am realizat că sunt foarte mulți copii care își doresc să afle cât mai multe din experiența mea profesională, dar și pentru faptul că întotdeauna m-am simțit în elementul meu în preajma copiilor, mai cu seamă că avem extrem de mulți copii talentați care au nevoie de ajutor și de oameni cu experiență care să îi îndrume în această direcție. Școala pe care eu o reprezint, este locul în care copiii își petrec timpul liber într-un mod constructiv, iar satisfacția enormă pe care am avut-o anul acesta s-a reflectat în concursul „COPIII AU SUPER TALENT” pe care l-am organizat și am fost impresionată să văd atât de mulți copii talentați la un loc, lucru care nu mi s-a mai întâmplat vreodată. A fost greu atât pentru mine cât și pentru mebrii juriului, Emilia Popescu (actriță) și Forin Răduță (Câștigător X Factor), să alegem câștigătorul, un copil extrem de talentat pe nume Eduard Stoica.

A.A.: Știu că iubești copiii. Cum e relația ta cu micuții de la școală? Faceți și activități extra?

L.P.: Copiii sunt practic cei mai buni prieteni ai mei, când sunt în preajma lor nu îmi dai mai mult de 7 ani iar activități extra facem mereu, îi duc la spectacole de teatru și muzică, îi scot la înghețată, uneori îi invit și la spectacolele mele. Copiii la școala noastră au cursuri de teatru, canto, interpretare muzicală, dans, nutriție și design.

LaviniaA.A.: Ce surprize le pregătești fanilor în această vară?

L.P.: Lucrez la un proiect nou, cu o echipă de instrumentiști alături de care voi cânta piese din repertoriul meu, dar și piese cu influențe balcanice. Asta pentru că avem foarte multe oferte în această direcție, dat fiind faptul că în repertoriul meu, pe lângă piesele mele, s-au regăsit întotdeauna și piese sârbești, grecești, iar acum a venit timpul să le cânt și în formula cu band. În același timp, lucrez în studio, la noul meu single.

A.A.: Ai fost plecată în Spania. Cum a fost acea experiență?

LaviniaL.P.: Am cântat și în Spania, iar eu sunt foarte atrasă de acea zonă, mă întorc acolo de câte ori am ocazia cu mare drag.

A.A.: Cum sunt spaniolii în comparație cu românii? Care sunt mai frumoși ai noștrii sau ai lor?

L.P.: Având în vedere că suntem latini cu toții, nu este o mare diferență. Tocmai de accea probabil că iubesc acea țară.

A.A.: Te consideri o femeie împlinită și dacă da, ce anume te face să te simți împlinită?

L.P.: Mă consider o femeie împlinită, iar faptul că am o meserie și o familie atât de frumoase, este un dar de la Dumnezeu. Este minunat să faci ceea ce îți place și să ai oamenii dragi alături.

LaviniaA.A.: În mai multe interviuri ai declarat ca ești pasionată de gastronomie. Ce anume îți place să gătești? Dar să mănânci?

L.P.: Gătesc atunci când am timp, iar din spusele apropiaților o fac bine. Pentru că sunt o persoană pofticioasă, mănânc cam orice, dar am grijă să nu depășesc limita bunului simț.

A.A.: Ce calități ar trebui să aibă un bărbat ca să fie de 10?

L.P.: Din punctul meu de vedere, bărbatul trebuie să fie responsabil, puternic și să aibă mult umor.

LaviniaA.A.: Dar, o femeie ce calități ar trebui să aibă ca să fie de 10?

L.P.: O femeie trebuie să fie puternică, deșteaptă și devreme acasă.

A.A.: Când iubești ești dispus la orice sacrificiu pentru cel drag. Ce sacrificiu ai fi dispusă să faci pentru ființa iubită?

L.P.: Atunci când iubești și este necesar, faci și sacrificii pentru cel iubit.

A.A.: La finalul interviului, te rog să le transmiți un mesaj cititoarelor site-ului nostru femeide10.ro

L.P.: „Fii ceea ce simți, ceea ce gândești, în orice clipă a vieții tale” – Acesta este mesajul meu către cititoarele site-ului femeide10.ro și cred că asta este cel mai important pentru noi, oamenii: să fim ceea ce suntem cu adevărat.

Publicitate