Femei de 10

7 lucruri care te fac mai puțin atractivă

O femeie poate fi atractivă prin felul în care arată, prin felul în care se îmbracă, cum vorbește sau cum se poartă în societate. Există însă, și o serie de comportamente care pot reduce gradul de atractivitate. Site-ul www.powerofpositivity.com vă prezintă ce nu trebuie să faceți dacă vă doriți să fiți în centrul atenției.

femei11. Să fii într-o permanentă competiție.

Fără îndoială competiția este bună dar la momentul potrivit. Să te compari în permanență cu ceilalți este ineficient.

De ce este acest lucru neatractiv? Pentru că nimeni nu vrea să fie înconjurat de o cineva care este permanent în căutarea recunoașterii. Succesul și eșecul sunt trăite diferit de fiecare persoană în parte. În schimb, poți să îți stabilești scopuri din motive personale sau să limitezi competiția doar la anumite aspecte ale vieții (sport, muncă etc.). Ține minte că împlinirile trebuie să aducă împlinire personală, nu să fie motiv de superioritate față de ceilalți.

2. Să fii nepoliticoasă cu ceilalți.
Aici nu există nici un dubiu. Nimeni nu consideră lipsa de politețe atractivă. Să fii politicoasă și cordială este esențial pentru a avea relații eficiente.

Nu este foarte greu să manifestăm o politețe moderată față de cei din jurul nostru. Chiar dacă nu ne place cineva, putem să fim politicoși. Dacă o situație scapă de sub control și este pe punctul de a izbucni un scandal, este de preferat să te retragi. Nu folosește la nimic să alimentezi un conflict care poate fi evitat.

femei23. Să ai o atitudine de superioritate.
Cunoașteți persoane care consideră, fără un motiv anume, că sunt mai bune decât ceilalți? Ce părere aveți despre ele? În cele mai multe cazuri, părerea nu este una favorabilă. Cineva care se uită la tine de sus este neatractiv, în cel mai urât mod posibil. Cine vrea să fie în preajma unor asemenea oameni? Pentru a contracara această situație, trebuie să ne amintim, că suntem ființe umane, cu puncte forte și slăbiciuni diferite, mai capabili decât alții în anumite aspecte ale vieții și mai puțin pregătiți în alte privințe.

4. Nu te mai văita în continuu.
Face-ți un experiment: plângeți-vă, cu voce tare, în public și urmăriți reacțiile oamenilor. Exact! Veți vedea pe fața lor disprețul!

Nu este doar neatractiv ci și fără folos. În loc să vă exprimați nemulțumirile încercați să aveți un dialog constructiv. Lăsați plângerile mărunte și lipsa de maniere acasă. Văitatul nu vă va aduce decât mai multă ostilitate .

5. Îi intrerupi în mod constant pe ceilalți.
Să întrerupi pe cineva în timp ce vorbește este lipsă de resprect și calea cea mai simplă de a strica o relație. De ce ar fi atras cineva de o persoană care se bagă întotdeauna în discuție fără să fie întrebat? Trebuei exersat auto-controlul. Lasă-i și pe ceilalți să fie în centrul atenției!

colegi6. Nu asculți când vorbesc ceilalți.
Comunicarea este elementul cel mai important într-o relație. Așteptăm să fim ascultați de ceilalți, iar ei la rândul lor, așteaptă același lucru. Este inacceptabil și neatractiv să nu asculți când cineva vorbește.

Iată un experiment: când cineva vorbește în cadrul unei ședințe – priviți ce fac ceilalți. Cu siguranță sunt 1 – 2 persoane care se fâțâie pe scaun, care se uită în telefon sau care șușotescu cu altcineva. Total nepoliticos!

Cel mai simplu și mai eficient mod de a asculta pe cineva este să ai contact vizual cu el și să reziști tentației de a face altceva. Ușor de spus, greu de facut, dar exersând va deveni ceva natural.

7. Creezi conflicte fără motiv.

Nimei nu vrea în preajmă oameni care sunt într-o continuă căutare a problemelor. De ce procedează așa? Simplu: pentru a atrage atenția. Dar în loc de atenție, acea persoană îi determină pe din jur să ia distanță . Reversul acestui comportament este să ne asumăm responsabilitățile pentru propria persoană, și atât! Nu trebuie să provocăm o dramă doar pentru a fi în centrul atenției!