Diverse

Test: Care imagine nu reprezintă o familie?

Dacă ai ales nr. 1

Așa cum se poate observa din imagine, mama ține copilul departe de tată, iar pe el pare să nu îl intereseze. Dacă ai ales această imagine, posibil să fi crescut fără o imagine puternică a tatălui, ceea ce te face să ai tendința de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Ești extrem de fericită când poți schimba, în bine, viața oamenilor. Cu toate acestea, în adâncului sufletului tău, nu știi ce înseamnă o familie adevărată.

Dacă ai ales nr. 2

Ești familistă și echilibrată din punct de vedere psihologic. Dacă privești cu atenție imaginea, vei observa că femeia poartă o fustă foarte scurtă și își neglijează copilul. Nici tatăl nu se comportă mai bine. Ambii adulți își pun nevoile lor pe primul loc.

Ești o persoană care visează la o relație stabilă, care să dureze toată viața. De aceea ai ales imediat această imagine ca fiind familia falsă. Consideri că familia și căsnicia sunt foarte importante și prin urmare, ar trebui puse pe primul loc. Îți palce să ai grijă de cei din jurul tău și faci tot ce îți stă în putință pentru a crea un mediu plăcut pentru persoanele din viața ta.

Dacă ai ales nr. 3

În cazul în care ai ales această imagine, cel mai probabil ai suferit o traumă. Această imagine reprezintă cea mai iubitoare și fericită familie.

Probabil, faci parte dintr-o familie disfuncțională. Este posibil ca unul dintre părinți să fi fost agresiv, să sufere de vreo dependență – alcool sau alte substanțe sau cu probleme psihice. În mintea ta, consideri că așa arată o familie adevărată și acesta este motivul pentru care consideri că imaginea cu familia falsă este tocmai aceea care reprezintă cea mai fericită familie.

Sursa: amindunchained.com

Etichete