Diverse

10 semne care arată că este timpul să îţi schimbi viaţa

theodysseyonline.com

Primul pas pentru a realiza ce se întâmplă cu viaţa ta este să recunoşti cum te simţi. Dacă eşti nervoasă, nemulţumită sau ironică, poate fi modul organismului de a îţi spune că este timpul să încerci ceva nou.

Iată 10 semne care îţi spun că este timpul să îţi schimbi viaţa.

1.Eşti tentată să lipseşti de la muncă mai mult decât să mergi.

Cea mai mare parte a zilei o petrecem la muncă. Dacă dimineaţa când te trezeşti sau când weekend-ul se apropie de sfârşit te simţi tristă şi fără chef de muncă ceva nu este în regulă. Vezi ce nu merge şi pune la punct un plan de schimbare.

2. Trăieşti în trecut sau visezi la viitor.

Dacă te concentrezi pe momentele bune, fie că sunt din trecut sau proiecţii pentru viitor, poate fi un semn că încerci să eviţi prezentul.

3. Cei din jur îţi spun adesea să te relaxezi.

Dacă acelaşi mesaj îţi este transmis de mai multe persoane ar trebui să te pună pe gânduri. „Relaxează-te!” se traduce prin „Treci peste!” Când auzi acest îndemn din ce în ce mai des, cu siguranţă te concentrezi mai mult decât trebuie pe anumite lucruri pe care ar trebui să le laşi deoparte.

4. Eşti geloasă pe succesul altora. 

Gelozia este un semn al nemulţumirii legate de viaţa ta şi nu are nici o legătură cu realizările altor persoane.  Este greu să te bucuri de succesul altora când tu te simţi prizoniera propriei vieţi. Este timpul să te întrebi ce îţi transmite gelozia.

5. Te trezeşti obosită.

Dacă te trezeşti obosită este un semn al nemulţumirii tale, legată nu neapărat de muncă, ci de viaţa ta în general. Starea de permanentă oboseală poate exprima o luptă interioară sau faptul că ai obosit să lupţi. În loc să te dai bătută, descoperă ce ar putea să te readucă în joc.

6. Eşti agitată.

Sentimentul că vrei să faci permanent ceva sau să fi in permanenta miscare este un semn clar că ceva trebuie schimbat.

7. Bârfeşti

Bârfitul este o cale de a te abate de la ceea ce ai de făcut şi să îţi îndrepţi atenţia către cei din jur. Când te descoperi bârfind trebuie să te întrebi ce anume din viaţa ta eviţi.

8. Te deranjează toată lumea.

Faptul că întotdeauna găseşti ceva ce te nemulţumeşte la cei din jur este un indiciu că sunt alte probleme ascunse.

9. Ai o permanentă stare de nelinişte.

Dacă permanent te gândeşti că ceva rău se poate întâmpla, într-o bună zi, ceva rău se va întâmpla. Încetează să îţi mai faci griji, să te laşi dominată de premoniţii şi axează-te pe ceea ce faci şi ceea ce ţi se întâmplă acum.

10. Îţi spui mereu: „Trebuie să fie mai mult de atât!”

Fii deschisă situaţiilor care sunt o provocare pentru pasiunea şi creativitatea ta şi urmează-le. Destinaţia va fi exact cea de care ai nevoie.

Sursa: powerofpositivity.com
Foto credit: theodysseyonline.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.