Diverse Ea și El

Proaspăta nevastă înșelată nu s-a așteptat ca anunțul său, privind vânzarea rochiei de mireasă, să facă înconjurul Lumii

Acelea dintre voi care v-ați măritat, după toate regulile tradiției, țineți minte foarte bine cât de importantă este, pentru o tânără, rochia de mireasă. Așa se și explică faptul că magazinele specializate în vânzarea rochiilor de mireasă umflă zdravăn prețurile acestora. De designeri nici nu mai pomenim: prețurile solicitate de aceștia pentru rochiile cu care miresele se prezintă în fața altarului ajung deseori la prețuri astronomice, Din acest motiv, multe femei tinere preferă să cumpere rochia de mireasă “la mâna a doua”, economisind astfel sume importante de bani.

 

Există o sumedenie de motive pentru care femeile devenite neveste își vând , la un moment dat, rochiile de mireasă. Unele dintre ele, firi practice, vor pur și simplu să scape de lucrurile inutile. Există însă și femei care vor să se lepede de rochiile cu pricina, ca de un vis urât. Este și cazul bloggeriței Samantha Wragg din Marea Britanie.image
Tânăra de 28 de ani și-a manifestat public dorința de a-și vinde rochia de mireasă, pentru a-și plăti împrumuturile făcute pentru plata avocaților de la divorț. La doar un an și ceva de la data căsătoriei, ticălosul său soț a părăsit-o, după ce aceasta l-a prins cu o altă femeie.
Descriindu-și produsul oferit spre vânzare, pe internet, Samantha a precizat că rochia de mireasă se află într-o stare foarte bună, dar că ar trebui totuși dată la o curățătorie, pentru a elimina “mirosul neplăcut al trădării”. Femeia nu a bănuit nicio clipă că această descriere plină de pitoresc o va face cunoscută în întreaga lume. Trebuie să recunoaștem că ironia dureroasă a fostei mirese este impresionantă! Samantha mai precizează că toți doritorii i se pot adresa cu orice fel de întrebări, “legate de rochie, soț sau de acea nemernică, pentru care a părăsit-o alesul ei”! În descrierea sa, autoarea anunțului mai adaugă: ” sper ca rochia mea să vă aducă mult mai multă fericire decât mie. În plus,dacă veți dori, veți putea să o revindeți apoi, tot cu ajutorul acestui site!”
imageWragg își cere scuze de la toți cei interesați de rochia sa, pentru numărul insuficient de fotografii cu aceasta. Ea mărturisește că, atunci când a aflat de trădarea soțului său, a distrus toate fotografiile în care apărea “mutra lui pocită”.
După spusele tinerei, în 2014 rochia i-a costat pe părinții săi, 2000 de lire sterline. Acum, ea ar dori să obțină pe ea măcar 500. Gestul sincer al tinerei a reușit să impresioneze mii de oameni. In consecință, în momentul publicării articolului, suma licitată de cititori s-a ridicat la 65.700 lire sterline, ceea ce înseamnă aproape 90.000 de dolari! Cu siguranță, acești bani o vor ajuta pe Samantha să se achite de datoriile sale și să înceapă o nouă viață!

sursa : metro.co.uk