Diverse

Privește-ți unghiile și află-ți caracterul

 

Iată un test de personalitate, care se adresează celor aflați intr-o veșnică viteză și criza de timp. Haideți să ne înțelegem caracterul privindu-ne unghiile. Dacă în imaginea de mai sus nu găsești forma exactă a unghiei tale, alege-o pe acea care este asemănătoare.

pastedGraphic.png

Unghii lungi dreptunghiulare

Dacă ai unghiile lungi și dreptunghiulare înseamnă că ești o persoană deschisă, care, pe lângă toate, are și o minte ageră. Primești satisfacție de la cunoștințe și oameni noi și ești încântat să trăiești experiențe noi. Atunci când este vorba de carieră, măsori de șapte ori, tai odată. Analizezi tot ce ai în cale pentru a lua o decizie cât mai corectă.

pastedGraphic_1.png

Unghie lată și subțire

Ești o persoană cu mintea lucidă care îi analizează pe toți și pe toate. Gândești înainte de a vorbi și deseori oamenii cer sfaturi de la tine. Te pricepi foarte bine la oameni și instinctele tale niciodată nu au dat greș. Unor oameni ca tine le place să descopere și să creeze ceva nou. Sunt interesați de tot ce este practic și util.

pastedGraphic_2.png

Unghii scurte și rotunjite

Ești o persoană energică, creativă și cu un talent înnăscut. Oferi fericire și emoții pozitive oamenilor din jurul tău. Atunci când îți faci noi prieteni, rămâi devotat până la sfârșitul vieții și faci orice ca să îi protejezi pe cei pe care îi iubești. Ești o persoană care știe ce își dorește și face orice pentru a obține acel lucru.

pastedGraphic_3.png

Unghii scurte cu vârfuri neclare

S-ar putea să ai unghiile cu vârfuri neclare din cauza că mai tot timpul le rozi? În acest caz, s-ar putea că ești o persoană ageră și care observă tot ce se întâmplă în jurul său. Prețuiești relațiile pe care le ai cu prietenii vechi și ești sceptic față de relațiile noi. S-ar părea că ești o persoană insuportabilă, însă în interiorul tău se află o furtună de emoții. Prietenii tăi știu că pot afla întotdeauna adevărul de la tine, chiar dacă nu întotdeauna acesta este dulce.

pastedGraphic_4.png

Unghie mare pătrată

Ești o persoană căreia îi place să muncească și ești un lider înnăscut, care este responsabil pentru tot ceea ce face. Oamenii au încredere în tine pentru că fiecare știe că poate să se bazeze pe tine. Atunci când faci ceva, faci totul corect. Însă asta nu înseamnă doar că ești un workaholic. În suflet ești o persoană veselă care știe cum să petreacă într-o gașcă prietenoasă.

pastedGraphic_5.png

Unghii triunghiulare

Ai un caracter curajul și hotărâtor, care știe ce își dorește. Atunci când este vorba de muncă, ai o replică: muncește ușor, fără să depui prea mult efort. Și asta deoarece cântărești foarte bine deciziile înainte de a acționa.