Show TV

Casanova mioritici

Aventurierul amoros italian, originar din Veneția, pe numele său Casanova, a devenit celebru prin peripețiile sale galante, evocate în „Memoires” („Povestea vieții mele”) scrise între anii 1791 și 1798, care cuprind existența sa aventuroasă și experientele sale, convingerile sale, care se remarcă printr-o bună cunoaștere și descriere a moravurilor epocii. Incontestabil, noi, românii suntem lideri mondiali în ceea ce privește domnițele cu vino ‘ncoa și mulți crai autohtoni pot depune marturie în acest sens. 

O adevărată colecție de femei mai mult sau mai puțin celebre au adunat și craii noștri mioritici. 

Solistul trupei Holograf este unul dintre burlacii fermecători ai muzicii românești. Deși trecut de vârsta puștilor care agață fete prin cluburi de noapte, Bittman pare să aibă o pasiune mult mai dezvoltată decât aceștia când vine vorba de femei. Și are un succes pe măsură. Are trei copii cu compozitoarea Liliana Ștefan, însă acesta nu a reprezentat un motiv pentru artist de a se așeza la casa lui cu adevărat. 

Florin Piersic și-a păstrat până acum farmecul aparte, pentru care încă de la debutul său în actorie era considerat un Făt-Frumos al cinematografului românesc. Cariera i-a deschis și poarta spre cuceriri amoroase, de toate felurile, după cum povestește chiar Piersic într-un interviu. “Eu m-am indrăgostit de toate partenerele mele și au fost și unele care nu arătau prea grozav, dar eu ca să pot să joc cu ele, m-am forțat și m-am îndrăgostit de ele. Am suferit și am luat și multe «palme» de la fostele mele neveste, care mă certau că o iubești pe aia. 

La 53 de ani și după multe relații mai mult sau mai puțin mediatizate cu femei mai mult sau mai puțin celebre, Chișu mai are un singur dor. Vrea să-și întemeieze o familie și să scape de cea mai mare teamă a sa: aceea de a nu muri singur. Scriitorul cu talente culinare a fost căsătorit o singură dată, înainte de ’89, dar a fost o relație formală, doar pentru a putea pleca din țară. În urmă cu mai mulți ani, Chișu se iubea cu manechinul Rosana Oprea și prin târg se bârfea că o va lua de soție, apoi s-a iubit cu un alt manechin, Maria Andrei. In brațele-i vânjoase, Dan a mai ținut-o și pe Mihaela Rădulescu, cu care, după patru ani, a rămas doar bun prieten, dar și pe Manuela Hărăbor. 

Mădălin Voicu se încadrează cu succes în rândul cuceritorilor autohtoni înfocați admiratori ai sexului slab. Și-a autodeclarat pasiunea pentru femei în nenumărate rânduri, iar lumea îi cunoaște deja renumele de Casanova. 

Despre vestitul trubadur, Adrian Enache știm că este un bărbat chipeș care de ani buni face ravagii în cadrul concertelor sale, dar și în rândul femeilor, cărora, ca un bărbat educat și galant ce este, nu întotdeauna le poate refuza avansurile. 

Dacă acest lucru este adevărat, numai fostul mare tenisman știe. „O serie dintre partidele de sex au fost ca niște dușuri. Faci unul, te simți bine, după care îl uiți”, a afirmat Ilie Năstase, supranumit de o publicație americană „playboy-ul tenisului mondial”. 

Foto: googlr.ro, libertatea.ro

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.