Show TV Topul faptelor bune

Vrei să câștigi 100 de euro? Ediția 17-23.11.2018

Înotătorul Avram Iancu a încheiat miercuri după-amiază cursa de 630 de kilometri, între oraşele Sulina şi Istanbul (Turcia), de-a lungul ţărmului Mării Negre, fără să poarte costum de neopren şi fără să utilizeze labe de înot, bibliotecarul din Petroşani dedicând acest eveniment Centenarului Marii Uniri.
Doina Popescu , femeia care străbate țara într-o rulotă “Ambulanța pentru literatură”; este profesor de matematica si scriitoare

Orădeanca Simona Bişboacă (38 de ani), inginer în industria alimentară şi cercetător, cunoscută ca inventatoarea elixirului tinereţii- Antioxi Vita, extractul din sâmburi şi pieliţe de struguri foarte bogat în antioxidanţi, a reuşit să uimească, din nou, industria alimentară.

Mihai Ghebrea a crescut la casa de copii și a reușit să-și croiască singur un drum în viață, iar acum a ajuns să fie, chiar el, responsabil de creșterea și educarea unor copii aflați într-o situație similară. Vorbim despre destinul unui vâlcean care a ajuns acum director la o casă de copii din orașul Băbeni.

Ioana Lee povestește aventurile sale la București, dar și discuțiile cu fostul ei soț, aristocratul japonez Ken Kurosawa. Cele trei cărți scrise de Ioana Lee, ”Ai Suru”, ”Coșmarul american” și ”Ai Suru 2”, apărute la Editura RAO, dezvăluie amănunte inedite din viața scriitoarei.

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.