Show TV

Marian Stan, românul care a făcut furori la Londra, vine la “Femei de 10, Bărbați de 10” 

 

   Sâmbăta aceasta vom călători…in Marea Britanie! Nu ne trebuie pașaport, nu trebuie să suferim prin carantine, ci vom simți mireasma Regatului Unit al Marii Britanii chiar în platoul de filmare, mai precis în poveștile pe care ni le va spune un român de 10, stabilit acolo cu ani în urmă. De fapt, statisticile indica jumatate de milion de romani pe care această țară i-a fascinat într-atât, încât au decis să-și construiască o viață acolo.  Intuiți și voi, probabil :  sunt plecati acolo nu de prea mult bine aici;  sunt mânați din spate de speranta unui trai mai bun si foarte multi dintre ei ascund in suflet dorinta fierbinte de a se reintoarce in tara. Caci nu toti sunt adeptii proverbului “UBI BENE, IBI PATRIA”. 

   S-a intors – iată – în locurile natale (insa deocamdata numai pentru o scurta vacanta)  și românul MARIAN STAN, un personaj interesant, care a reusit sa devina, in Marea Britanie – tara sa de adoptie, un fel de “vedeta a conationalilor sai”. Apucandu-se de cantat – desi nu pentru asta isi tocise coatele prin facutati ( aboslventul de Jurnalism și științele comunicării a fost, la un moment dat chiar și cadru didactic universitar!) – el i-a adunat in jurul său pe toti conaționalii săi,  care s-au regasit in melodiile incarcate de dor de tara si de referiri la viata deloc usoara a romanului plecat de acasa. Marian Stan ne va povesti sâmbătă despre peripețiile lui britanice, despre cum poți începe de la zero o viață în care, acasă, ajunseseși la un nivel remarcabil, dar ne va și cânta melodia care l-a făcut faimos, la Londra. 

   Invitația pentru sâmbătă, la ora 15, pe TVR2, ne-o face însuși Marian Stan, într-un video din care veți deduce și singuri că este un personaj cu totul și cu totul original!

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.