Show TV

Liviu Marin tatăl-erou, care-și mărește familia …“peste noapte”!

 

Prima întâlnire dintre echipa “Femei de 10, Bărbați de 10” și ploieșteanul Liviu Marin s-a produs cu fix un an în urmă. Tot în toamnă, pe vremea asta,  Liviu se afla in studioul Pangratti si ne vorbea emotionat despre cum a fost  el adoptat de mama lui, cu muuuulți ani în urma. Mama fusese și ea invitata la emisiune, dar separat de fiul său, doar ca simplu spectator si habar n-avea ca, la un moment dat, copilul pe care-l adoptase, va urca pe scena si-i va multumi , în văzul tuturor, pentru că a ales sa-i devina mama si sa-l salveze , pentru toata viata, de atributul de “orfan”. 

Iată ca , in această sâmbătă, Liviu revine, in platoul nostru de filmare. De data aceasta pentru a ne anunta un eveniment din viața  lui de familist, de tată de familie. 

Nuuuu! Nu i se marită fetița! E prea mică încă! Ci…familia lui Liviu Marin… se mareste! Dar nu pe baza de barză, ci pe baza de…suflet! Liviu și soția sa au adoptat ei înșiși, cu puțin timp în urmă, doi frați. Familia lor lărgită va fi prezentă în emisiunea noastră de sâmbătă, iar emoțiile dialogului se vor constitui într-o pledoarie pentru gesturile mărețe, îndreptate spre semenii mai puțin norocoși. 

Ne vedem, așadar,  cu Liviu Marin și familia sa, sâmbătă, la ora 15, pe TVR2!   Invitația ne-o lansează însuși tăticul fericit, flancat de cei trei copii ai săi. ( realizator: Laura Demeter) .