Nutriție

Slăbește cu cafeaua verde!

Nu-i așa că vă ia cu amețeală când citiți în ziar sau vedeți la televizor tot felul de atenționări, care mai de care mai abracadabrante, legate de hrana noastră cea de toate zilele? Ca să nu mai vorbim de faptul că multe dintre ele se bat chiar cap în cap? Problemele legate de nutriție interesează pe toată lumea, și, iată, brusc, toată lumea a ajuns să se priceapă la diete, mâncare sănătoasă și altele asemenea lor.

Nici nu mai știi pe cine să crezi, ce sfaturi să urmezi, unii zic că un aliment e nociv, alții îl recomandă cu tărie. Din acest motiv, rubrica noastră va avea girul unui specialist de 10: CRISTIAN MĂRGĂRIT, consultantul nostru în nutriție și fitness , deși a absolvit Academia de Studii Economice, s-a specializat ulterior în domeniul nutriției. Are la activ zeci de articole publicate în presa de specialitate (revistele Good Food și Men’s Health) și în mediul online și sute de apariții în programele de sănătate ale diferitelor televiziuni, a lucrat personal cu sute de oameni din diferite medii, a creat instructori si concepte moderne în fitness-ul din România. Cea mai mare dezamăgire a lui Cristian Mărgărit este faptul că în România partea de prevenire a bolilor si nutritia sanatoasa sunt undeva pe ultimul loc.

Sub genericul PAPA BUN, Cristian Mărgărit ne va învăța, în fiecare săptămână, ce este cu adevărat BUN în farfuriile noastre!

Foto: green-coffee-800.com

Rubrică susținută de:

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate