Diverse

Ce nu ai voie să faci, după apusul soarelui

 

Suntem sau nu robii superstițiilor, cert este că apusul soarelui reprezintă, fără doar și poate, un interval de timp mistic. De aceea, experții recomandă să evităm a face, după asfințit,  următoarele lucruri: 

1. Să aruncăm gunoiul

Suntem siguri că nu e prima oară când auziți că nu e bine să arunci gunoiul, după ce apune soarele. Asta pentru că lăsatul serii este considerat a fi un interval mistic, in care se trezesc forțele răului. De aceea se spune că, dacă scoateți gunoiul din casă după asfințit, acest lucru se va reflecta, în mod negativ, asupra bunastării familiei voastre. 

pastedGraphic.png

2. Nu ai voie să lași cuțitul pe masă

Încă din cele mai vechi timpuri, lama ascuțită a cuțitului era legată de forțele necurate. De aceea, nu este bine să lăsă  pe masă cuțite, după lasatul întunericului. Se consideră că acest lucru va atrage bolile. 

3. Nu e voie să dați  bani cu împrumut, după lăsatul serii. 

Dacă veti face totuși acest lucru, va veți periclita echilibrul financiar. În general, nu e bine să scoți din casă mai nimic, după lăsatul serii. Poți însă recurge la un șiretlic. Te faci că scapi banii pe jos, iar celălalt va mima că îi găsește. 

4. Nu e bine să dormi într-o cameră cu oglinzi

Oglinzile sunt considerate a fi obiecte aparținând unor lumi paralele. E bine să nu aveți oglinzi în dormitor saau, dacă aveți, evitați să vă priviți în ele, după asfințit. 

Sursa : sunny7.ua 

Femei de 10 pe Facebook