Femei de 10

Și bogații plâng : drăgălașa “J Lo” i-a spus PA iubitului său! 

 

În 2019, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își anunțau logodna. Pe artista de dincolo de ocean o stim si o iubim cu toții. Alex “A-Rod” Rodriguez este un fost jucator de baseball care a jucat la Seattle Mariners (1994-2000), Texas Rangers (2001-2003) si New York Yankees (2004-2013, 2015-2016). A fost campion in Major League Baseball in 2009, cu New York Yankees si a fost ales de trei ori cel mai bun jucator.

Cei doi formau unul dintre cele mai apreciate cupluri, iar relația lor părea una foarte solidă. Întreaga planetă era cu ochii pe ei : barbații îl cunoșteau bine pe sportiv și, in plus, erau inebuniți de vedeta americană, iar femeile o simpatizau pe Jennifer, dar nu rămâneau inerte nici după ce-i vedeau alesul! De altfel pe  rețelele de socializare cei doi postau adesea imagini cu activitățile lor din familie, iar Alex o complimenta pe J.Lo de fiecare dată când avea ocazia. “JLo”(51 de ani), şi Alex Rodriguez (45 de ani), erau într-o relaţie de patru ani şi tocmai cumpăraseră împreună o casă evaluată la 40 de milioane de dolari în Miami, Florida (sud-est), anul trecut.

Totul părea perfect, însă , știți și voi, desparțirile vin , de multe ori, când nu te-aștepți! Și, iată, în cazul lor, Dragostea s-a stins după patru ani. 

Cei doi nu au confirmat inca despartirea, dar luna trecută au postat pe Instagram fotografii din locatii diferite: Jennifer Lopez din Republica Dominicana, iar Alex Rodriguez din Florida. Ultima lor fotografie impreuna dateaza din 28 februarie.

Cântăreaţa şi actriţa se află în Republica Dominicană pentru o filmare. Ea recomanda vineri pe Instagram urmăritorilor ei să “găsească un motiv bun pentru a râde astăzi”.

Fostul jucător de baseball a postat pe aceeaşi reţea de socializare o fotografie cu el pe o barcă, în largul Miami.

Deşi mulţi fani au fost uimiţi, despărţirea nu i-a surprins pe toţi. “Ne aşteptam la asta de mult timp”, a declarat o sursă anonimă pentru revista People.

 

Sursa foto : profimedia