Femei de 10

Când așchia nu sare departe

Sentimentul de mamă nu îl pot descrie în cuvinte. Vă pot spune că am comunicat cu copilul meu încă de când se afla în pântecul meu, că reacționa la ce mi se întâmpla sau la gândurile mele, că dădea din piciorușe la muzica pe care o ascultam.

savuica 1Julie are déjà 22 de ani și mă uit la ea și văd tot un copil. Oare așa va fi tot timpul? Presupun că da. Așa se comportă părinții mei cu mine, ca și când sunt un copil. De ce ar fi la mine altfel?

Au trecut anii și pornind de la întrebările acelea, știți voi, “Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, Julie a dat semne că are înclinații spre artă, desen, muzică, dans, scris și actorie. Astăzi, după ce a terminat Facultatea de Științe Politice la Universitatea din București, își dă Masterul ca să se specializeze în diplomație. Vrea să îl urmeze pe tatăl meu și studiază politica externă, istorie, filozofie.

Dana-SavuicaEiiiii, și totuși, așchia nu sare departe de gard. Chiar dacă pare ea determinată să între într-o zonă mai aspră, severă, pasiunile din copilărie nu-i dau pace lui Julie.

Iată cum aflu eu ce dorințe are, ce întâmplări sunt în viața ei, ce o entuziasemază și care sunt speranțele ei…

Domnișoara Julie și-a făcut un blog, Juliempire. Uite așa, vrând nevrând, așa cum mi s-a întâmplat și mie, pasiunile și talentul o mână de la spate pe Julie.

savuicaEu am terminat Academia de Studii Economice, Relații Economice Internaționale și… am intrat în lumea modei, a televiziunii și a show-business-ului. Roata vieții, destinul, nu te poți pune de-a curmezisul că tot acolo te aruncă viața, acolo unde îți este menirea.

După cât de frumos scrie Julie, și nu zic asta că sunt mama ei, mie mi se pare că se îndreaptă spre alte direcții decât diplomația. Poate că mă înșel dar, după cum m-a aruncat pe mine viața în direcția pasiunilor mele din copilărie, se vede treaba că instinctele primare sunt, până la urmă, cele care primează.

Să ne lăsam duși de val, să ne încărcăm cu speranțe, să ne bucurăm de fiecare clipa și să facem în viață ceea ce ne place! Asta este motivația mea și sper ca Julie să o preia ca pe un sfat bun ca să fie fericită!

Iată primele ei articole de pe blog:

https://juliempire.wordpress.com/2016/07/20/de-la-shooting-la-cratita/

https://juliempire.wordpress.com/2016/07/13/ich-bin-ein-berliner/

https://juliempire.wordpress.com/2016/06/30/from-barcelona-with-love/

https://juliempire.wordpress.com/2016/06/08/my-date-with-johnny-depp/

 

 

Uscatoare rufe