Ea și El

Scrisoare pentru persoanele aflate într-o relație toxică

lalele

Dragă cititoare,

Să spunem lucrurilor pe nume: longevitatea unei relații nu are nicio legătură cu calitatea ei.

Rămâi doar într-o relație unde există încredere, iubire, respect și iertare.

Nu sta cu cineva doar pentru munca investită sau pentru timpul petrecut împreună.

Să rămâi într-o astfel de relație te poate distruge ca individ iar liniștea ta interioară va fi compromisă. Așadar, nu merită.

tristeteProbabil, ai atins acel punct în care te simți rănită sau nu îți mai pasă. Ești în acea situație în care simți că nu mai ai nimic de oferit sau de spus. Fie ți-ai ascuns lacrimile, fie ochii tăi sunt așa de obișnuiți cu lacrimile încât nu mai pot vărsa nicio lacrimă în plus. Îți este teamă probabil să o iei de la capăt și este perfect rezonabil acest sentiment.

Da, poate fi greu să te ridici și să pleci, dar va fi un nou început și un sentiment de eliberare, în același timp. Vei simți că poți respira din nou. Un start nou îți va părea incredibil.

Adevărul este că toți greșim încercând să salvăm o relație, fără să realizăm că este o relație toxică pentru noi. Încercăm să ne convingem singuri că efortul va merita în final. Dar ce se întâmplă de fapt? Sfârșim prin a ne pierde sufletul și liniștea.

Găsește curajul să pleci atunci când nu mai ești apreciată. Într-o zi, toată iubirea pe care ai oferit-o se va întoarce la tine. Când pierzi totul, ai tendința să vezi doar aspectele negative; ai sentimentul că nimeni nu înțelege prin ce treci. Orice ar fi însă, nu plânge!

Fiecare a trecut prin suferințe, măcar o dată în viață. Ridică-te, pleacă și luptă pentru tine, nu pentru că cineva te-a adus în situația asta. Și niciodată, sub nicio circumstanță, nu îți pierde speranța că vei găsi iubirea adevărată. Este mai aproape de tine decât îți imaginezi.

Nu poți întâlni iubirea adevărată dacă rămâi în această relație toxică. Îl vei pierde pe cel potrivit, încercând să continui cu cel greșit.

De ce va fi diferit? Pentru că partenerul potrivit te va pune mai presus de orice. Va găsi întotdeauna timp pentru tine. Te va face să te simți bine în pielea ta. Vei deveni o persoană mai bună datorită lui.

Vei găsi în el cel mai bun prieten al tău, cu care vei râde pentru cele mai prostești lucruri, un partener alături de care vei cânta în mașină și nu te vei simți singură niciodată. Totul va decurge ușor și natural. Te va înveseli în momentele grele. Te va înțelege, aprecia și nu te va mai lăsa să pleci. Nu va risca niciodată să te piardă. Îți dorești o astfel de relație, nu-i așa?

O poți avea! Tot ce trebuie să faci este să părăsești relația toxică în care te afli și să îți oferi timp pentru a te dezvolta și pentru a-ți găsi fericirea în adâncul sufletului tău. După un timp, când vei fi pregătită, iubirea adevărată își va face apariția. Iar tu vei fi atât de recunoascătoare, fericită și iubită.

Și nu există un sentiment mai plăcut decât să iubești și să fii iubită. Cu partenerul potrivit alături, vei înțelege că viață înseamnă iubire.

Sursa: gottadotherightthing.com

Femei de 10 pe Facebook