Ea și El

Cine nu-și dorește o lună de miere veșnică? Respectați regula : 2/2/2

 

Nu este pentru nimeni un secret : o relație puternică se bizuie foarte mult pe cantitatea de romantism investită în ea. Pentru a o păstra  frumoasă și romantică, este esențial să nu renunțăm niciodată la a merge la întâlniri. A petrece timp cu persoana iubită și nu în propria locuință, plină de rutină, ci într-un cadru romantic ,  va face ca relația voastră să fie mereu plină de viață.

Aceste “escapade” vă vor aminti de ce  mai sunteți încă împreună și de ce vă iubiți atât de mult. Este foarte important ca macar pentru o perioadă de timp,  să uitați de toate dificultățile și grijile și să vă concentrați doar unul asupra altuia.

Există o regulă miraculoasă, pe care v-o recomandăm din toată inima : regula 2/2/2:

– Petreceți împreună câte o seară romantică, cel puțin o dată pe săptămână și organizați “ o întâlnire” , ca pe vremuri;

– Porniți într- o călătorie de cel puțin 2 zile la fiecare 2 luni;

– Luați-vă cel puțin câte o săptămână de concediu la fiecare sfârșit de an și petreceți-o doar voi în doi, chiar și lăsând copiii la bunici.

După cum se vede, nu e nimic complicat. Dacă locuiți împreună de mai multă vreme, asta nu înseamnă că trebuie să încetați să mai ieșiți la întâlniri, să mai fiți romantici. Să nu uitați nicicand de pasiunea existentă la începutul relației . Ignorați, pentru o vreme,  probleme pe care le aveți acum.

Dacă veți merge periodic la întâlniri, veți readuce în cuplul vostru acel sentiment al curiozitații, al cunoașterii reciproce. Și nu-i neapărat să aruncați cu banii pe fereastră, mai ales dacă nu-i aveți. Există destule variante pentru a organiza o întâlnire romantică. Dorință să fie, că restul vine de la sine. 

De multe ori, după ce deja sunteți demult împreună, simtiți nevoia de confirmarea că sunteți fericiți. Că sentimentele voastre au devenit mai puternice in timp. 

Chiar și atunci când în relația  de cuplu apar probleme, trebuie să le ignorați și să puneți la cale, spre exemplu,  o frumoasă cină romantică în doi, în care,  măcar pentru câteva ore, să vă amintiți  ce anume va leagă, de ce mai sunteți împreună.

In acest fel,  iubirea vă va ajuta să depășiți orice încercare. Desigur ca regula pe care v-o propunem :  2/2/2 nu este nu este formula magică pentru toate sincopele ce apar într-o relație. Totuși, dacă vreți ca aceasta relația să funcționeze,  de ce să n-o încercați și pe ea? 

Sursa :  cluber.com.ua 

Etichete

Publicitate