Ea și El

Te-au făcut să suferi? Răzbună-te, dar nu oricum! 

 

Dorința de răzbunare este firească. Spuneți sincer : de câte ori nu ați simtit nevoia de a vă răzbuna, cu aceeași monedă,  pe cei care v-au ranit? Dar nu trebuie s-o faceți oricum. Ci trebuie să procedați cu înțelepciune, cu eleganță.  

Vă vom oferi  varianta optimă de răzbunare : cea mai bună formă de răzbunare este aceea de a te dezvolta. Să nu-ți pese de soarta celui care te-a făcut să suferi. Karma se va ocupa cu asta. Există chiar o vorbă care spune : “Nu te chinui să te răzbuni. Viața o va face atât de bine în locul tău! “ . 

Ce-ai de făcut, așadar? Să ierți oamenii care nu-și cer iertare. Să-ți controlezi emoțiile negative și să le transformi în acele energii pozitive, care te vor ajuta să te dezvolți. Spre exemplu, poți alege să  mergi la sală, sau poți practica un hobby, sau poți descoperi ceva nou, pe gustul inimii tale.

Nu ține niciodată cont de ceea ce spun alții și nu lăsa acțiunile acestora să te influențeze. Nu te căzni să-i impresionezi, dar nici nu te considera mai presus de ei.

Muncește asupra propriei persoane. Este lucrul cel mai important ! Fii conștientă ca nimeni nu va munci in beneficiul tău.. Perfecționează-te, valorifică-ți talentul.

Învață să renunți la oamenii nepotriviți. Rupe-te de trecut. 

Atunci când vei învăța să renunți la cineva, vei începe să te iubești cu adevărat pe tine însăți, îți vei recăpăta încrederea în sine și vei găsi ceea ce cauți de atât de mult timp.

Cea mai bună răzbunare, așadar,  este să te iubești AICI și ACUM. Iubește-ți chiar și micile defecte  și învață din greșelile pe care le faci. Gandește-te că , iată, ești acolo unde ți-e, de fapt,  locul! 

Cea mai bună răzbunare este aceea de a fii recunoscătoare pentru tot ce ți se întâmplă și să fii fericită.

Sursa : cluber.com.ua 

Etichete