Ea și El Pe canapea

Femeile nu sunt proaste!

femei

Poate doar naive. Niciun bărbat nu își dorește o împiedicată in viața lui. Chiar dacă e atât de frumos să „te împiedici” și să cazi in brațele care te merită. :)) Iar dacă nu te merită dimineața, la prânz și seara, nu te merită deloc! 🙂
Am cunoscut bărbați ce preferau să se îmbete cu apă rece atunci când intrau într-o relație și femei ce păreau să uite cât de frumos este să iubești din nou. Curat și sincer. Femei ce-au îndurat mulți și la fel de multe din partea lor. Bărbați ce începeau cu o minciună și terminau cu alta. Sau mai multe! 🙂 Bărbați care nu înțelegeau că atunci când închizi ochii nu înseamnă că îți închizi și inima. Unii considerau că intuiția feminină e doar un concept psihologic abstract iar alții o puneau pe același plan cu replicile banale dintr-un film S.F.
Femeile nu pot fi mințite. Multi bărbați nu au înțeles asta. Ele se lasă mințite. In numele unei iubiri neînțelese. Sau așteptate mult prea mult intr-un colț rănit de suflet. Trebuie să fii un prost să crezi că femeia de lângă tine este o proastă. Altminteri, nu ai fi ales-o! 🙂 Când tu îți ștergi mesajele din telefon, ea își șterge lacrimile. Ar fi bine să fii tu cel care i le șterge. Definitiv. Când tu îți intorci capul dupa altele, ea își inghite gândurile. Când mintea ta e in altă parte, inima ei se fărâmițează in mii de bucăți împrăștiate pe o poză in care unul doar mimează iubirea.
O femeie știe. Dar, in primul rând, simte. Simte când nu mai este iubită. Simte când nu mai este invitată in suflet sau gonită de acolo așa cum ploaia este gonită de vânt. O femeie știe când este mințită. Atunci când zâmbetul ei maschează perfect o durere surdă. Unele il folosesc drept cel mai bun fard al chipului. Când trupul este chinuit de fiorii crunți ai unui deznodământ mereu amânat. O femeie așteaptă și speră in schimbare. Asta nu o face proastă. Poate numai … îndrăgostită! Când timpul se oprește în loc sau se dilată.
O femeie iubește. Iubește mult. Chiar și atunci când este rănită de cuvinte și de lipsa faptelor. Multi bărbați nu ințeleg asta.
Poate nu vor intelege niciodată.

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate! Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/desculta-printre-pietre-reci-vol-1

Publicitate