Diverse Ea și El

De ce, în cadrul unei relații, nu e indicat să vă ascundeți, unul de altul, telefoanele mobile

Fără doar și poate, gadgeturile ne-au schimbat puternic modul de viață. Telefoanele mobile nu mai reprezintă un lux, ci un mijloc necesar pentru a ne păstra în contact cu cei din jur. Dar este la fel de adevărat si ca acestea au o influența nefastă în ceea ce privește fidelitatea in cuplu. Grație lor, tradările partenerilor sunt mult mai frecvente.

Ce simti, atunci când observi că partenerul tău stă toată ziua pe telefon? Nu începi să-ți pui întrebări? Și asta chiar dacă intimitatea și libertatea sunt valori care asigură un climat sanătos în cadrul unei relații?
Pentru a te simți liniștit și protejat în cadrul relației, trebuie înlăturat orice mijloc care i-ar putea trezi partenerului tău suspiciuni, temeri și neliniști. Succesul unei relații este direct proporțional cu transparența în cadrul ei. Asta înseamnă să ai încredere în tine. Multă lume este enervată sau devine agitată, atunci când partenerul le ia, brusc, telefonul mobil. Teoretic, n-ar trebui să avem nimic de ascuns față de cel ce ne este alături, nu?
Dacă ești o persoană cinstită, nu vei permite niciodată ca partenerul tău să se îngrijoreze și să devină suspicios. Așa că telefoanele mobile nu trebuie niciodată ascunse. Aceasta este, de fapt, o regulă a transparenței, care îi va da partenerului tău sentimentul securității și al încrederii.

Când îi permiți partenerului tău să-ți folosească telefonul, înseamnă că nu ai nimic de ascuns și că ai deplină încredere în el. Ca răspuns, și acesta va avea încredere în tine, văzand că nu îi ascunzi nimic.
Dacă însa nu-i permiți partenerului tău nici măcar să-ți atingă telefonul, înseamnă ca ii dai toate motivele să se îndoiască de tine. În același timo, si dacă vei observa ca partenerul tău devine agitat, când primește un mesaj, înseamnă că ceva nu e în regulă.
Încrederea și transparența sunt absolut necesare, pentru construirea unei relații puternice și sănătoase. Dacă are încredere în tine, și partenerul tău îț8 va oferi libertatea pe care o visezi. Dar dacă îți parolezi telefonul – acest lucru va deveni o barieră în relația voastră, care îi va trezi neincredere , în ceea ce te privește.
Astăzi, telefonul mobil este considerat un lucru vital, dar și extrem de personal. Dacă îl “împarti” cu partenerul tău, înseamnă că prin asta îi arăți că ești gata să împatți cu el toate detaliile personale ale vieții tale.
Acest lucru va conduce la un nivel ridicat al încrederii și va scădea incidența neînțelegerilor dintre voi. . Caci, trebuie să recunoaștem, foarte multe cupluri ale zilelor noastre, ajung să se certe din cauza faptului că unul din parteneri prea își ferește telefonul mobil de privirile celuilalt. Renunță la a face acest lucru, dacă vrei să ai armonie în cuplu!

Sursa: soulpost.ru