Ea și El

10 lucruri pe care o femeie matură nu le va face niciodată

Mature woman in thoughts on the sofa

O femeie matură înțelege importanța compromisului în cadrul relației , dar și importanța indatoririlor si a corectitudinii. Ea privește cu seriozitate relația pe care o are și ințelege perfect ca trebuie să depună eforturi pentru a o păstra. Iată, așadar, 10 lucruri pe care nu le va face niciodată:

1. Ea nu-și va trata bărbatul ca fiind ceva ce i se cuvine
Atunci când ne aflam de multă vreme într-o relație, uităm să ne prețuim partenerul și toate acele lucruri mărunte, pe care el le face pentru noi. O femeie matură va prețui fiecare clipă fericită, petrecută în familie și va fi recunoscătoare pentru aceasta.

2. O femeie matură nu este setată pe negativ
O femeie matură înțelege că nimeni nu e perfect. Ea nu se blochează pe neajunsurile partenerului său, ci se concentrează pe calităti și pe momentele pozitive ale relației. Încearcă să fie un sprijin pentru partener și o sursă de inspirație, pentru ca acesta să fie și mai bun decât este.

3. О femeie matură nu uită despre celelalte relații ale sale
Ea știe sa țină echilibrul între relațiile personale și cele cu alte persoane. Ea nu rupe legatura cu familia sa, cu prietenii și colegii. Pentru ea, toate relatiile sunt importante.

4. О femeie matură nu-i va pretinde niciodată partenerului său să aleagă între ea și prietenii lui sau familia lui
Numai o parteneră tinerică poate avea astfel de pretenții. Insa acestea nu fac decât să ducă la frecușuri, in cadrul relației. Astfel de ultimatumuri nu fac decât sa-l îndepărteze pe bărbat.

5. О femeie matură apreciază libertatea.
…atât pe a sa, căt și pe cea a partenerului său. Ea înțelege că timpul fiecăruia are o importanță vitală in dezvoltarea fiecăruia dintre parteneri.

6. О femeie matură nu-și va abandona niciodată idealurile
Faltul că se află intr-o relație, nu înseamnă că trebuie să-și tradeze propriile vise. Ea știe că o relație bună are și scopul de a-l ajuta pe fiecare membru al cuplului să evolueze.

7. O femeie matura nu uită de stima de sine
Da, compromisurile sunt importante, dar nu trebuie să uităm niciodată de stima de sine. Oricat de mult nu și-ar iubi partenerul, o femeie matură nu va accepta niciodată să fie tratată urât.

8. О femeie matura nu se teme să-și exprime sentimentele
Ea știe că astsa concura la armonia relației. Ea spune deschis ce vrea și ce nu-i place. Nu-i e teamă sa-și recunoască iubirea și nici să scoată la iveală problemele ei, care astfel pot fi mai șuor rezolvate.

9. O femeie matură nu are așteptari nerealiste
Ea nu se așteaptă să aiba un soț ideal, precum un star de cinema. Nu se așteapta să aiba o relație de poveste. Ea știe bine ca fiecare din cei doi are și plusuri, și minusuri.

10. O femeie matură are încredere în bărbatul său
Ea știe cât de mult valorează ea însași și are încredere. De aceea nu simte nevoia să controleze tot timpul unde se află și ce face soțul sau. Căci are lucruri mai bune de făcut.

Sursa: soulpost.ru
Sursa foto: subscribe.ru

Femei de 10 pe Facebook