Ea și El

Cum descriu  bărbații planetei AMANTA  IDEALĂ

 

Jay Z a înșelat-o pe Beyonce, Ben Affleck si-a înselat-o și el pe Jennifer Garner a lui. Și astea nu sunt decât două exemple de bărbați care, având acasă neveste atât de frumoase, tot au simțit nevoia să calce strâmb. Și atunci, ne întrebăm noi, ce anume au atât de special aceste  entități, numite “amante”? 

Ceea ce e interesant, este faptul că pe cele mai multe site-uri de “dating”, barbații nici măcar nu se jenează să recunoască faptul că sunt însurați, dar își caută o amantă. Și , având în vedere că există circa jumătate de milion de utilizatori, psihologii au reușit să creioneze un “portret-robot” al amantei ideale, altfel spus, al femeii pe care toți acești bărbați o caută. 

Așadar, iată cum arată, în viziunea masculină, amanta ideală : 

   * să aibă vârsta între 25 și 31 de ani

  * 61 la sută preferă blondele

  * 47 la sută preferă bărbații cu ochii verzi

  * 33 la sută preferă femeile sportive

  * 32 la sută preferă o femeie cu mărimea de sutien 32D ( mărimea americană)  

  * 32 la sută preferă femeile europene

  * 32 la sută caută asiatice

Dincolo de toate acestea, bărbații își doresc ca amantele să manifeste deschidere către nou, să fie sensibile, sa aibă o energie bună și să le placă yoga. 

86% dintre repondenți preferă femeile  cu studii superioare. Vor ca ele să fie suficient de mature, pentru a înțelege esența unor astfel de relații, dar in același timp, își doresc femei tinerele. Idealul l-ar reprezenta o studentă îndrăgostită de yoga, care să-l facă și pe bărbat să se simtă tânăr! 

Sursa : soulpost.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.