Frumusețe

Cum arată Jessica Alba fără machiaj?

 

În anul 2007 Jessica Alba a fost desemnată de către revista FHM ca fiind “Cea mai sexy femeie din lume”. A câștigat multe premii de interpretare, printre care Premiul pentru cea mai bună actriță aleasă de către tineri, Premiul Saturn pentru Cea mai bună actriță de televiziune și o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul său din serialul Dark Angel.

Astăzi vă vom aduce in primplan cateva din tainele sale feminine. Este unanim cunoscut faptul că Jessica are o piele din cale-afară de frumoasă. Dacă aruncați o privire pe contul său de instagram, ea obișnuiește să-și dezvăluie multe din secretele îngrijirii pielii sale, pornind de la produsele organice pe care le folosește si până la exercițiile pe care le face. Fanii săi sunt încântați să intre în posesia acestor detalii din partea vedetei lor preferate. Un lucru e sigur : Actrița, în vârstă de 40 de ani, pare o tinerică.  

În afara cremelor și gelurilor uzuale, Jessica respectă cu sfințenie o rutină zilnică de îngrijire a pielii, constând în 8 pași obligatorii, apoi acupunctură și masaj facial. Avtrița își începe fiecare dimineață cu o mască hidratantă. 

Jessica este totdată o adeptă a unei vieți sănatoase. Respectă, ca pe o religie, o dietă bazată pe elemente primare și pe bază de plante. Doarme obligatoriu 7-8 ore pe zi. Iar duminicile și le dedică sieși, ceea ce este un lucru foarte apreciat de urmăritorii săi de le Instagram. 

Sursa : sscwr.org 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.