Ea și El

5 motive pentru care bărbaţii preferă femeile peste 50 de ani

readersdigest.co.uk

Dan Collins, scriitor din Baltimore, consideră că tinerele nu au calităţile necesare pentru a susţine o relaţie serioasă. Ce le face pe femeile peste 50 de ani însă aşa speciale? Din dialogurile purtate de Dan Collins au fost descoperite cel puţin 5 motive:

1. Se cunosc foarte bine
La această vârstă, femeile realizează cine sunt, ce vor şi ceea ce au nevoie în viaţa lor.

2. Au încredere în ele
La 50 de ani, femeile nu caută un bărbat doar pentru a umple un gol. Apoi ele sunt mai înţelegătoare, iartă mai uşor și nu iau lucrurile personal, așa cum fac tinerele.

3. Sunt pe aceeaşi lungime de undă
Cu femeile de 50 de ani poţi vorbi despre subiecte precum: viaţa înainte de internet, fax sau casete VHS. Experienţa de viaţă le face să aibă mai puţine aşteptări iar scopul lor în viaţă nu mai este să se căsătorească, ele caută un companion, ceea ce le face mult mai plăcute.

4.  Ştiu să aprecieze compania unui bărbat
Collins, care recunoaşte că nu este un bărbat chipeş după care fetele să întoarcă capul, consideră că la maturitate femeile apreciază frumuseţea interioară, sunt grijulii, ştiu să asculte și sunt mult mai amabile.

5. Sunt înţelepte
La această vârstă femeile ştiu că o relaţie adevărată presupune şi momente dificile, se vor înfrunta cu partenerii lor, îşi vor susţine punctul de vedere. Sunt conştiente că o relaţie se construieşte în timp şi au răbdare. Preocupate de propria lor dezvoltare, ele nu caută un bărbat de care să aibă grijă. Îl aşteaptă pe cel care ştie ce vrea de la viaţă şi care este pe picioarele lui.

Sursa: grandparents.com
Foto: readersdigest.co.uk