Ea și El

Întâlnește-te cu un bărbat care este deopotrivă provocare și echilibru

Întâlnește-te cu un bărbat care te ține de mână atunci când îți este frică. Care orice s-ar întâmpla, va fi lângă tine să te sprijine.

Întâlnește-te cu un bărbat care pune în valoare tot ce ai tu mai bun și care te învață ce însemnă să trăiești cu adevărat.

Întâlnește-te cu un bărbat care te încurajează să accepți provocările, să faci lucruri nebunești, să îți urmezi visurile și pasiunile.

Întâlnește-te cu un bărbat fără să te gândești la cum s-ar putea încheia.

shutterstock.comÎntâlnește-te cu un bărbat care te face să aștepți cu nerăbdare duminica. Când te trezești lângă o persoană pe care o iubești sincer, apreciezi fiecare moment petrecut împreună și te bucuri de fiecare dimineață pe care o petreceți împreună.

Întâlnește-te cu un bărbat care te face să zâmbești, să cânți din toată inima.

Întâlnește-te cu un bărbat care te face să crezi în sufletul pereche și în iubire. Pur și simplu, întâlnește-te cu o persoană care are un impact pozitiv asupra ta.

Întâlnește-te cu un bărbat care este interesat de tine. Cineva care vrea să afle și cel mai mic detaliu despre tine. Cineva care vrea să urmărească alături de tine filmul preferat. Cineva care vrea să citească fiecare cuvânt pe care îl scrii. Cineva care să cunoască cântecul tău preferat și cartea pe care o adori.

Acea persoană care te poate face fericită. Care te face mai bună. De a cărui companie te bucuri, fără să faci nimic. Cineva cu care vorbești ore în șir fără să realizezi cum s-a scurs timpul. În brațele căruia să te simți ”acasă”.

Sursa: positivethingsonly.com
Foto: shutterstock.com