Ea și El

Să-i trimiți un SMS, sau să te abții? Iată 10 sfaturi utile

Uneori este bine să încalci toate regulile și să fii prima care-i scrie unui barbat cu care îți dorești să ai o relație. Dar în unele cazuri, e bine să lași telefonul deoparte și să te retragi. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să iei decizia corectă.

1. Dacă nu ți-a răspuns la ultimul mesaj, lasă-l în pace.
E clar că nu vrea să comunice cu tine, cel puțin deocamdată. Poate a fost absorbit de munca sa, sau de prieteni. Daca vei insista, probabil c vei ajunge să-l enervezi.

2. Dacă el a fost cel care ti-a scris ultimul, atunci îi poți scrie liniștită.

3. Dacă el nu-ți răspunde, dar tu îți dorești să-i urezi noapte bună, mai bine abține-te.
Uneori ne dorim foarte tare să imprimăm noi, tonul conversației, încheind-o cu o urare de “noapte bună”, dar nu e recomandabil, dacă pănă acum el nu ți-a răspuns. Este ca și cum l-ai intreba “de ce tace”.

4. Nu-ți relua niciodată mesajul.
Acest lucru nu-l va determina să-ți răspundă, ci îl va enerva și mai mult.

5. Dacă ai băut și ești puțin amețită, abține-te să-i scrii.
Știi și tu bine că mâine dimineață s-ar putea să regreți.

6. Dacă prietenele tale te îndeamnă să-i scri, iar tu nu ești foarte sigură, mai bine nu o face.
Când ești într-un grup de prieteni, ești capabilă să faci lucruri pe care altfel nu le-ai fi făcut. Spre exemplu, să-i scrii partenerului tău și să-l întrebi unde si cu cine e. Știi și tu cum sunt “prietenele”! Dar nu uita că apoi nu ele vor roși de rușine.

7. Dacă îți răpunde monosilabic, renunță!
Nu e nimic mai neplăcut, decât să corespondezi cu cineva care îți râspunde monosilabic sa, și mai rău, printr-un emoticon. Nu te mai chinui , făcându-l să-ți scrie. Nu merită.

8. Dacă ați avut o întâlnire cool, nu te sfii să i-o spui, printr-un mesaj.
Ai putea să te gândești că ar fi mai bine să aștepți până îți va scrie el și îți va mulțumi pentru seara minunată. Dar dacă și ție ți-a plăcut, de ce să nu-i spui? Cel mai rău lucru care se poate întâmpla, este să nu te mai invite la o a doua întâlnire. Și ce dacă?

9. Dacă te-a invitat la o întâlnire dar nu ți-a scris după aceea, fă-o tu!
Poate că ați făcut cunoștință în viața reală, ați făcut schimb de telefoane și ați stabilit o nouă întâlnire, dar asta nu înseamnă că nu-i poți trimite un mesaj. Poate că e chiar indicat să converați puțin în scris, înainte de întâlnire.

10. Dacă l-ai părăsit, iar acum îți este dor de el, nu-i scrie.
Dacă, la finalul relației voastre, tu te-ai răcit și i-ai ignorat telefoanele și mesajele, iar acum brusc ti s-a făcut dor de el, lasă-l în pace. Nu trebuie să-i reamintești felul în care te-ai purtat. Încearcă să-ți domini sentimentele, dar lasă-l să-și găsească fericirea fără tine. E clar ca nu este ceea ce-ți trebuie.

Sursa : soulpost.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate