banner marshal garden
Nutriție

Rulouri din vinete umplute cu nuci

Iată o gustare de zile mari, picantă, fără maioneză, cu o delicioasă aromă de usturoi și mirodenii.

Ingrediente:

Vinete – 500 g
Ulei de măsline – 1-2 linguri
usturoi – 4 căței
Nuci ( curățate) – un pahar
Coriandru – o lingură
Oțet de vin – două linguri
Sare,condimente – după gust
Frunze de coriandru- după gust
Verdeață – pentru decorare și ulei – pentru prăjire

 

Modul de preparare :

Tăiem vinetele, în felii lungi și subțiri.
Le sărăm și le lăsăm 20 de minute, pentru a le înlătura amărăciunea
Stoarcem din ele lichidul în exces
Prăjim feliile de vinete până devin aurii și le scoatem pe un șervețel , ca să absoarbă grăsimea

Pentru umplutură:

Nucile, frunzele de kinza și usturoiul se mărunțesc cu ajutorul blenderului. Se amestecă cu uleiul de măsline ( îl puteți înlocui, dacă doriți, cu puțină apă fiartă) astfel încât umplutura să aibă consistența unei smântâni groase.
Feliile de vinete se ung cu umplutura, se rulează și se lasă cca 20 de minute, ca să se îmbibe bine.
Se decorează cu verdeață și se servesc la masă.

 

Sursa: vkusniykapriz.ru

Femei de 10 pe Facebook