banner marshal garden
Ea și El

Oamenii vin și pleacă. Învață cum să îți fie dor fără să îi vrei înapoi în viața ta

gara

Întâlnești oameni noi, îți faci relații noi și câștigi experiență. Persoanele din viața ta fie te vor însoți și vor merge pe același drum cu tine, fie vor pleca de lângă tine și vor merge pe drumul lor.

Trebuie să fi recunoscătoare pentru acele persoane care au rămas alături de tine până acum și pentru cei care vor face parte din viața ta de acum încolo. Și mai presus de toate trebuie să înveți să renunți la cei care te-au părăsit, fără să îi aștepți înapoi.

Este foarte greu să nu îți lipsească: un film, un cântec, un parfum, restaurantul preferat- toate îți aduc aminte de persoana care nu mai face parte din viața ta. Amintirile la care nu ești pregătită să renunți, conversațiile pe care le aveați sau locurile unde obișnuiați să mergeți – nu vrei să renunți la ele deși știi că este momentul să mergi mai departe. Îți lipsesc mai mult decât îți imaginezi, te gândești la ele tot timpul și suferi la gândul că nu le poți avea persoana respectivă din nou în viața ta.

Oricât de mult ți-ai dori aceste persoane înapoi în viața ta, trebuie să accepți că oamenii vin și pleacă. Și ai multe lucruri de descoperit și de trăit, mult mai importante decât să vânezi persoane care își trăiesc viața liniștiți, fără a te include și pe tine.

Trebuie să înveți să apreciezi viața și să te bucuri pentru ceea ce ai. Trebuie să folosești fiecare zi după plecarea lor ca o rampă de lansare pentru a merge mai departe. Trebuie să îți dai voie să înveți din fiecare greșeală și să te dezvolți ca persoană.

Să înveți să renunți la ceva temporar din viața ta este sănătos și de fapt, reprezintă o formă de iubire de sine. Exersezi iubirea de sine când le permiți oamenilor să plece din viața și accepți plecarea lor sau atunci când renunți la experiențele din trecut care nu te ajută să fi un om mai bun.

Viața este prea scurtă pentru a face lucruri care nu îți fac plăcere. Viașa este prea scurtă pentru a păstra ranchiuna împotriva persoanelor pe care le iubești. Viața este prea scurtă pentru a alerga după cineva care te-a părăsit. Viața este prea scurtă pentru a nu observa minunile lumii. Viața este prea scurtă pentru a nu o trăi la maxim.

Așadar, aleargă după visurile tale mai degrabă decât după oameni. Lasă trecutul în urmă, trăiește prezentul și vezi restul binecuvântărilor din viața ta.

Sursa: positivethingsonly.com

Femei de 10 pe Facebook