Ea și El

Nu coborâ ștacheta, chiar dacă vei fi nevoită să rămâi o vreme singură…

Știu, e  foarte greu să fii singură, și totuși nu trebuie să renunți la principiile tale, să cobori ștacheta. Oricât de groaznic este  să dormi singură. Oricât de mult ți-ai dori să fii iubită.   

Nu are sens să te complaci într-o relație cu un om care nu ți se potrivește deloc, nu te respectă, nu te merită, și asta numai de frică să nu rămâi singură…

Încearcă să trăiesti o vreme numai pentru tine. Nu e rău deloc, ai să vezi. Este oricum mult mai bine decât să trăiești alături de cineva care nu te face fericită. Este mult mai corect să-ți respecți principiile, decât să cobori ștacheta de dragul unui om care nu e cum ar trebui să fie. 

 De acord cu tine, nopțile petrecute în singurătate pot fi foarte triste, însă au și un avantaj :  nu vei fi nevoită să te prefaci. Negrul va fi negru, albul – alb. Nu va trebui să mai faci compromisuri. 

Fii convinsă că meriți mult mai mult decât crezi. Iar viața ta poate deveni mult mai fericită decât ți-o poți imagina. Singur vei întâlni, al un moment dat, bărbatul care-țimeste hărăzit și care te va face fericită. Nu trebuie decât să te înarmezi cu rabdare. Nu are sens să grabesti lucrurile.  Nu coborâ ștacheta nici măcar dacă te simți tentată să-l cauți pe cel care pâna acum te-a ignorat.

Nu coborâ ștacheta, chiar dacă iți vine atât de tare să spui DA la propunerea barbatului care până acum n-a făcut decât să te mintă și să te dezamăgească. Nu  te amăgi, crezând că se va schimba și că esti datoare să îi mai dai o șansă. 

De atâta singurătate, vei fi tentată să începi o relație cu o persoană greșită. Și chiar e posibil să te simți, o vreme, mai bine. Dar, într-un final, sigur vei regreta. Vei regreta că nu ai reușit să reziști tentației. 

Singuratatea temporară nu este cel mai groaznic lucru pe lumea asta. Ea îți va oferi răgazul pentru a te analiza, a-ți evalua viața, a-ți face planuri de viitor și de a stabili ce anume vrei, de fapt, de la viața și ce anume aștepți de la potențialul tău partener. 

Singurătatea poate deveni un instrument excelent și o modalitate de a afla despre tine mult mai multe decât ai știut până acum. 

Sursa : cluber.com.ua 

Foto: zen.yandex.ru 

Etichete