Femeia hai-hui

Naomi Campbell – 50 de ani. Prima fotografie cu noul născut

 

Faimosul supermodel i-a surprins pe fanii săi cu fotografia nou-născutului său copil. Mai precis, așa cu  mai nou se poartă, vedeta a postat o imagine cu mâinile sale, ținând în ele piciorușele bebelușului.

«Aceasta minunată binecuvântare m-a ales pe mine să-i fiu mamă. Este o onoare sa am acest suflet gingaș în viața mea și nu am cuvinte să descriu această legătură pe viață pe care am dobândit-o cu îngerașul meu” – au fost cuvintele cu care Naomi, în vârstă de 50 de ani, și-a însoțit fotografia.

Vă reamintim că supermodelul a avut o sumedenie de relații : cea mai lungă – cea care a durat între 1998 și 2003 — a fost cu Flavio Briatore,  om de afaceri italian, fost manager al echipei de Formula 1 Renault. O a doua relație de durată s-a consumat  între 2008 și  2013 — cu omul de afaceri rus Vladislav Doronin. În ultimii ani, Naomi a înlănțuit mai multe povești de  dragoste de scurtă durata, astfel încât nimeni nu știe cine este tatăl nou născutului său copil și dacă nu cumva vedeta internatională a apelat la o mamă-surogat. pastedGraphic.png

Sursa : soulpost.ru