Femeia hai-hui

Regulile de viață ale lui Jennifer Lopez

Una dintre cele mai sexy vedete ale muzicii internationale, Jennifer Lopez a împlinit , recent, 50 de ani. Ea nu este numai o femeie frumoasă ci, fără îndoială, și una de succes. Vă prezentăm mai jos regulile ei de viață, cele care o și ajută, de fapt, să fie mereu la înălțime și să-și atingă mereu obiectivele propuse.

Regula 1: Crede, dar și cercetează

JLo stie, mai bine ca oricine, ce înseamnă să te frigi, într-o relație, atunci când partenerul nu urmărește decât banii tăi. Primul soț al vedetei a fost un astfel de specimen, divorțul costând-o pe divă …10 milioane de dolari!

Jennifer nu a avut noroc nici în a doua căsnicie: solistul Marc Antony o însela la greu, căsnicia neputând să continue, chiar și în pofida celor doi copii ai cuplului.

Doar a treia oară cand s-a pregătit să meargă la altar, vedeta s-a gândit să folosească, în relația cu bărbații, armele lor : a pus la cale un contract prenupțial, cu precizări concrete legate de adulter : fiecare gest de trădare urma să fie pedepsit cu o amendă de un milion de dolari. Ben Affleck, cel cu care avea, la acel moment, o relație Jennifer Lopez, nu s-a încumetat să riște. Nunta nu a mai avut loc, însă Jennifer a reușit să se ferească să greșească a treia oară și a tras niște  concluzii : “Să diferențiezi dragostea adevărată de ticăloșie nici nu e atât de greu. E suficient să aduci în discuție banii. “

Regula Nr.2: Să crezi întotdeauna că Binele va învinge

Soarta a încercat-o în repetate rânduri pe Jennifer. Viața ei privată este departe de a putea fi numită “de succes”, ea neavând prea mare noroc în alegerea partenerilor, dar artista nu se plânge. “Acum știu că sunt aidoma unui boxer : pot încasa foarte multe lovituri, care însă nu mă doboară”. 

  

Regula Nr.3 : Acționează!

Oricât de imposibil de atins ți se par, la un moment dat, visurile tale, niciodată nu amâna ceea ce ți-ai propus. Acționează aici și acum, dacă vrei ca planurile tale să se îndeplinească. 

Jennifer Lopez încearcă să respecte acest principiu nu numai în munca sa , ci și în relatiile cu bărbații. Cel de-al doilea soț al său, Marc Anthony, s-a despărțit de soția sa, manechinul Diana Torres,  imediat ce JLo i-a recunoscut lui Marc că-l iubește. “Eu cred că a sosit timpul femeilor mature, sigure pe ele și înțelepte!» – e de părere artista.  

 

 

Regula nr.4 : Nu-i lăsa pe cei din jur să-ți critice fizicul!

«Oamenii străini nu au dreptul să judece câte kilograme de carne am voie să port!” – zice Jennifer. Unul din managerii săi a fost concediat pentru simplul fapt că i-a sugerat vedetei să mai slăbească puțin. Jennifer se iubeste asa cum este si tocmai de aceea ea a devenit prototipul domnisoarelor ușor mai plinuțe din întreaga lume. 

Mai mult, Jennifer Lopez a reușit să-și transforme neajunsurile în calități si să demonstreze, în fața întregii lumi, că , pentru a si sexy si  dorită de bărbați, nu trebuie să ai neapărat 90-60-90. “Dacă este să mă întrec cu cineva, atunci mă întrec cu mine însămi și încerc să obțin un “eu” mai bun!”

  

Regula nr.5 : Nu ține cont de ceea ce se vorbeste pe la spatele tău. 

Viața e prea scurtă pentru a o irosi cu provocările răutăcioase ale celor din  jur sau frământându-te că nuștiu cine ți-a aruncat o privire dubioasă. JLo adoră să ironizeze criticii de modă care îi consideră tinutele ca fiind prea îndrăznețe, iar părerile lor nu par a o influența. “Nu-mi pasă de ceea ce spune “poliția modei”. Important este să arăți proaspăt și curat, restul – este o chestiune de gust..

JLo aplică principiul “întotdeaună fă ce-ți place” chiar și în relațiile cu bărbații. Este de notorietate relația sa cu un daansator din trupa sa, mai mic de două ori si mai sărac de zece ori decât artista. Și care – spune ea –  a făcut-o extrem de fericită. 

Sursa : 5sfer.com