Femei de 10 FIICELE EVEI

În Italia, viața femeii începe abia la 40 de ani

Dacă ați apucat să călătoriți în Italia, atunci cu siguranță le-ați observat pe italience : cât de stilate și elegante sunt, cât de ingrijite. Eleimg_2828 au o viziune diferită de a noastră, în ceea ce privește vârsta : consideră femeia de 40 de ani ca fiind o tânără rafinată, care are toată viața înaintea sa. Da, da, ați sesizat bine – „tânără”! Aceasta este opinia italiencelor despre femeile care au împlinit deja 40!
Așadar, italiencele de 40 de ani, mai ales cele care locuiesc în Milano, arată mereu foarte bine, se află într-o formă perfectă, cu manicura proaspăt făcută. Ele sunt mulțumite de viață, se întâlnesc frecvent cu prietenele, pornesc proiecte noi, frecventează restaurante și cafenele, socializează.

img_2829Nu toate femeile din Italia sunt căsătorite la această vârstă, ceea ce nu li se pare deloc anormal. Ca să nu mai vorbim de faptul că nu toate femeile de 40 de ani s-au învrednicit să facă și un copil. Ele consideră că au toată viața înainte. Cel mai bun exemplu este vedeta internatională Monica Belucci. Celebra actriță și-a născut prima fetiță la 39 de ani, iar pe a doua, la 45.

Desigur, există și excepții. Italiencele pot să-și creeze propria familie și mult mai devreme, dar nu le vei vedea niciodată grăbindu-se să se mărite.
O altă confirmare a faptului că italiencele se consideră încă tinere, la img_283240 de ani este felul în care se îmbracă. La 40 de ani ele s-au săturat de stilul teenager și încep să fie adeptele stilului casual și chiar și ale stilului clasic. E-adevărat, nu în maniera în care o fac pensionarele, care se îmbracă elegant chiar și numai când merg la piață.

img_2831” Fetișcanele” din Italia – ne referim la cele de 40 de ani – adoră nuanțele de bej, gri și maro. In general, culorile așezate și ușor prăfuite. Pentru a ieși în oraș, ele vor alege mai mult ca sigur negrul, completându-l cu accesorii elegante. Nu-și ascund nici dragostea pentru jeanși, adidași și printuri multicolore, însă, spre deosebire de puștoaice, italiencele de 40 de ani știu să le poarte cu foarte mult stil.
O altă iubire de-a lor o reprezintă hainele cu croiuri largi, zburătoare. Ca și accesoriile scumpe, care le definesc.
În concluzie, ai ce învăța de la ele, atât din punct de vedere al stilului și manierei de a se îmbrăca, dar și al modului de viață. Crezul lor este acela că au în față atât de multe de făcut și de încercat!

img_2833

 

Sursa: blog.codcast.it/ru

Sursa imagine reprezentativă: econet.ru

11 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Daca ne stergem lacrima suntem cele mai frumoase.Este o mentalitate învechită,dar tot noi o intretinem.Lumea poate fi schimbată, modul cum isi educa o mama fiul conteza pentru femeia care-i va fi soție. Daca ai atitudine poti sa fii cine doresti sa fii.

 • In Romania, la 19 ani deja sunt terminate fizic de mancare proasta, cacatu’ ala de scoala care suge viata din tine si mizeriile facute de propriile familii. Daca nu toarna puradei pan’ la 30 de ani, deja e tragedie in tot cartieru’, cheama babele popa si vrajitoarele… Cacat de tara, cacat de viata, cacati de oameni – asta e Rumania! Ce sa inveti de la italieni?! Nici o Mafie nu s’tem capabili sa facem, doar ce ne-au pus sovieticii sa organizam (Securitatea…) si atat!

 • Nu toate isi pot cumpara haine ,,firmate,, adica de firma dar cum tara lor colcaie de bun gust,iti poti incropi lejer o garderoba la pret moderat…regula este simpla,obligatoriu sa ai pe sezon o esarfa,o poseta nu neaparat scumpa dar de bun ,pantofi si parul aranjat saptamanal asta e secretul…in rest exista si acolo consignatii,targuri saptamanale,mag. chinezesti cu marfa excelenta,etc…In Ro.e cu totul alta moda,alte gusturi …diferenta de stil e intre cer si pamant! Traind acolo asa este.te simti o tinerica la 40 de ani,se merge la discoteca,la dans,toti absolut toti sunt si se simt tineri….cum ajungi in Ro. in schimb chiar la 40 te simti de 60 de ani,avand in vedere mentalitatea balcanica si discriminatoare a romanilor!

  • P.S. Nu iesi pe strada fara sa porti ochelari frumosi de soare,un ceas frumos important!!

 • Nu cred ca ai inteles! Nu conteaza atit de mult calitatea hainelor sau accesoriilor. Conteaza perspectiva din care privesti viata ,energia cu care afrunti fiecare zi ” dupa 40 ” .Dupa modul in care te „plingi” cred ca ai mult peste 40! Zimbeste si nu gindi la lipsuri ! Bucura-te de ceea ce ai astazi!

 • Mda…si mai ai de invatat de unde sa scoti atatia bani pentru haine, accesorii, manecura s.a. si sa mai ai si timp de tine…nu comparati Italia cu Romania…acolo femeile prind majoritatea peste 90 de ani, pt ca nu duc o viata plina de stres, de grija zilei de maine…in Romanica noastra, daca ne referim la femeile normale, nu isi permite nici una luxul a ceea ce scrieti voi aici…

  • Doar prin atitudine nu se poate aborda stilul. Italienii în general sunt longevivi au o clima prietenoasa, au fost imperiu, nu ne putem compara. Duc o viata frumoasa, nu sunt stresați, acum muncesc ramanasii pentru ei au tot timpul pentru stil și atitudine. Mai ales Mi-am unde bate gongul modei. Un articol jignitor pentru românce.

  • Si totusi sunt femei la 40 in romania care stiu sa fie femei si tinere si dragute si toate cele care abia atunci isi traiesc viata , si poti arata frumos si fara a arunca bani grei , daca stii sa porti haina , si sa o asortezi cu chestii delicate .

   totul sta in dorinta ta ca OM sa vezi partea plina a paharului , si sa fii optimista , nu toate alea in Romania sunt najpa .

Publicitate