Ea și El

Rânduri pentru bărbații care s-au săturat de soțiile lor

 

Ceea ce vă spunem, este posibil să vă întristeze. 

Priviți în jurul vostru! Îi recunoașteți? Sunt bărbați care se plâng mereu de soțiile lor: ba că nu mai sunt frumoase, ba că nu mai sunt interesante pentru ei. Că au uitat să se mai îmbrace frumos , să se  aranjeze in oglindă… Însă , paradoxal, acești bărbați sunt…. bucuroși! 

Pentru că, zic ei, și-au dobândit  dreptul total de a dori alte femei, iar vinovate pentru asta sunt chiar ele, soțiile lor, de care ei nu mai sunt mulțumiți.  Dar trebuie să nuanțăm :  pentru ca o femeie să fie pasională, ea trebuie să și vrea acest lucru, dar să  și aibă pentru cine. Oare soțul ei mai reprezintă  un stimul  pentru ea? Se străduiește, oare,  el pentru asta?

Orice bărbat găsește, fără probleme,  timp pentru plăcerile proprii. Dar pentru soția sa? Oare găsește el timp și pentru ea? Să facem un exercițiu de imaginație, dragi bărbați : Când i-ați dedicat doar ei două ore întregi, implicându-vă  total? Când v-a fost soția muză, în cele ce ați făcut?

Când ați privit-o  ultima oară în ochi? Ce îi oferiți soției voastre zi de zi, cu ce anume o cuceriți în fiecare zi, ca să aveți tupeul de a mai avea și pretenții? 

Atenție! Va veni o vreme când un alt bărbat o va lua de mână, o va privi în ochi și îi va oferi afecțiunea de care are nevoie.

Nicio femeie nu poate fi ignorată. Respinsă. Și nu poate fi dată la o parte.  Sau neglijată. Nicio femeie nu merită să fie nefericită. O femeie trebuie să fie respectată, mângâiată, iubită. Dacă bărbatul ei nu va face acest lucru, atunci să-și asume riscul : o va face altul, în locul lui.

Bărbatul trebuie să-și respecte femeia de lângă el. Să o aline, dacă  ea se simte tristă. Să o ajute, când are nevoie. Să o strângă în brațe, pur și simplu, pentru că o iubește. Iar dacă nu o mai iubește, să o lase să plece. Ca să-și poată căuta și ea  adevărata fericire. 

Sursa : cluber.com.ua 

Sursa foto : stihi.ru 

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.