Ea și El

Meriți mai mult!

printerest

Meriți mai mult decât un mesaj rece atunci când nu vrea să să vorbească cu tine. Meriți pe cineva care să te respecte pentru principiile tale; pe cineva care nu se supără că nu ești pregătită să îi oferi ceea ce își dorește; pe cineva care înțelege că răbdarea este o virtute care, pe termen lung crește pasiunea.

Meriți pe cineva mai bun decât o persoană care te forțează să faci lucruri care nu te reprezintă. Nu trebuie să renunți la ceea ce ai construit în decursul anilor pentru cineva care abia a apărut în viața ta – nu merită compromisul.

slism.comMeriți mai mult decât promisiuni deșarte. Meriți pe cineva care respectă ceea ce promite, cum ar fi să ajungă la o anumită oră într-un anumit loc. Nu va întârzia nici măcar 10 minute inventând diverse scuze; Meriți pe cineva care nu te va face de râs în fața familiei sau a prietenilor, care nu va întârzia, care se va îmbrăca adecvat și îi va impresiona pe cei dragi ție; cineva care nu va anula întâlnirea în ultima clipă când tu ești deja pregătită.

Meriți mai mult de locul 2. Meriți pe cineva care va fi întotdeuna alături de tine, din momentul în care își exprimă sentimentele. Meriți pe cineva mai bun decât acela care te ține toată noaptea trează pentru discuții paranoice sau pentru a-ți face reproșuri legate de ceva ce ai făcut greșit.

Meriți mai mult decât să ai mintea preocupată întreaga zi, să te auto-compătimești, cu neliniști și nesiguranțe perpetuate de cineva care te face să te simți prinsă în captivitate.

Meriți pe cineva care să îți împărtășească sentimentele; cineva care se gândește la tine la fel de mult cât te gândești și tu la el; cineva care îți răspunde promt și care nu te face să te lipești de telefon, nerăbdătoare, așteptând răspunsul care nu mai vine.

Meriți să fi mai mult decât o opțiune.
kathleenannpastorfide.files.wordpress.comMeriți pe cineva care să își respecte promisiunea că vei fi o prioritate pentru el; cineva care este sincer cu rolul pe care îl ai în viața lui.

Meriți să fi tratată la adevărata ta valoare. Meriți mai mult decât să fi permanent nesigură pe tine.

Nu trebuie să rămâi alături de o persoană care se folosește de tine.

Nu trebuie să rămâi alături de cineva în care nu ai încredere.

Nu trebuie să te simți vinovată dacă vrei să anulezi întâlnirea.

Nu trebuie să îți fie teamă să înfrunți ziua de mâine dacă nu ai pe cineva alături.

Este mai bine să fii singură decât cu cineva care îți zdruncină încrederea și care te face să te îndoiești de tine.

Nu renunța! Continuă să cauți! Fii neînfricată! Ai răbdare! Până când, în final, vei găsi pe cineva care te merită cu adevărat!

Sursa: thoughtcatalog.com
Foto: Printerest, slism.com, kathleenannpastorfide.files.wordpress.com